VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Wellness badhuis in hartje Borne
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Lang weekendje in een zwembadhuis

Unieke wellnessbadhuis van 500m2 in het oosten: lang weekendje voor €427 p.p.

Vanaf € 427 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·7-11-2022
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

Een wellness zwembadhuis, maar in onze ogen noemen we dit wel een villa. Je hebt hier een sensationeel lang weekendje weg met een complete spa. Je verblijft in een villa voor maximaal vier personen in het centrum van Borne in het fantastische Twente.

Deze villa is 500m2 groot (!) en beschikt over een prachtig spa. Je vindt hier onder andere een sauna, zonnebank, stoomsauna, jacuzzi & regendouche. Het terras is zelfs 250m2 en biedt alle ruimte om te genieten van de natuurrijke tuin.

Je verblijft hier met maximaal 4 personen en een lang weekendje weg is niet het goedkoopst, maar wel spotgoedkoop als jij je realiseert dat je zoveel luxe krijgt!

Een lang weekendje kost €427 p.p. en is te boeken via AirBnb. Het is daarmee niet een goedkoop weekendje weg, maar met alle luxe heb je een droomweekendje te pakken om nooit meer te vergeten.

Details

Deze accommodatie is te boeken tot en met volgend jaar november. In ons voorbeeld ga je hier in december. Voorbeelddata: vrijdag 9 t/m maandag 12 december.

€1709 / 4 personen = ongeveer €427 per persoon

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

Luxe reizenMini-breakNatuurUniekWeekend
Een juridisch probleem melden