VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Little Tall-broek
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Lekker karten met je vrienden in deze Airbnb

Sleur je vrienden mee naar deze Airbnb met eigen privé kartbaan, fitnessruimte & zwembad

Gepubliceerd door
Pasmaatje·26-2-2023
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Trommel je vrienden op, want hier kan je karten op je eigen kartbaan! Sleur je 15 beste vrienden mee en ga met je vriendengroep naar de US and A voor een ongekend weekend.

Er zit veel bij dit bedrag inbegrepen, want je huurt een gigantische villa, dat gebouwd is in Toscaanse stijl en een ruimte heeft van 8700m2. Er bevinden genoeg faciliteiten waardoor je wel zoet zult zijn. Wat dacht je van een heerlijk zwembad, waar de beste feestjes kan worden gegeven?

Highlights

Zwembad
Geschikt voor groepen

Details

Go-karts, ATV 's en elektrische driftkarretjes zijn allemaal bij de huur inbegrepen! Deze villa heeft plek voor 16 personen, verdeeld over 6 slaapkamers. Je vindt daarnaast een volledige fitnessruimte en zelfs een speelhal!

Maar dat is nog niet alles! Je vindt hier zelfs tennis-/basketbalvelden, kinderspeelplaats, gevulde visvijver, golfbaan en ruiterpaden. Het paard moet dan nog wel van stal worden gehaald, maar verder ontbreekt het hier aan niets!

Een overnachting is behoorlijk vrij prijzig. Het minimum verblijf is 2 nachten en kost ongeveer €474 per persoon.

Zie jij je hier al rijden?

Word lid van onze Facebook groep voor al je vragen 👇🏻

Tags

Luxe reizenMini-breakNatuurUniekWeekendZomer
Een juridisch probleem melden