VakantiePiraten
Profile
Villa Flora with 53 sqm private pool, airbnb, Partner
Accommodaties

Lekker met de FAM in Kroatië

8-daagse meivakantie in Kroatië in villa met bioscoop, jacuzzi & privézwembad voor €209 p.p.

vanaf € 209 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·17-9-2023
Opslaan
Delen
JanFebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDec

Ahoy Piraat!

We zijn genomineerd voor Website van het jaar 2023 en we willen heel graag winnen! Stemmen kost slechts een minuutje en je kunt prachtige prijzen winnen. Vergeet niet je stem per mail te bevestigen (check je spamfolder). Je kunt stemmen tot en met 20 oktober.

STEM OP VAKANTIEPIRATEN

Je vergeet nooit meer die spannende vakanties vol met luxe. Waan je dan als koning te rijk op je vakantieresort en je wilt nooit meer naar huis. Zo kan je ook terecht in Villa Flora, een overweldigende villa in Kroatië. Je vindt deze villa op Airbnb en heeft een aantal faciliteiten waarvan je verstelt gaat staan.

Zo is er een bioscoop, een sauna, een privézwembad van 10 bij 5 meter en zelfs een eigen jacuzzi om in te bubbelen. Dat allemaal met een spectaculair uitzicht over Gata, een authentiek stukje Kroatië.

Deze villa is voor jou en 7 mensen waarvan je houdt. In de meivakantie 2024 betaal je slechts €209 per persoon. Check dus deze deal snel want de data vliegen weg. Bovendien is er veel beschikbaarheid vanaf eind maart t/m oktober.

Highlights

Sauna
Privézwembad
Bubbelbad / Jacuzzi
Beschikbare data
Te boeken voor april t/m oktober 2024
Geschikt voor groepen
Luxe
Panoramisch uitzicht
Buitenzwembad
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via Airbnb

Details

In dit screenshot zie je een voorbeeldboeking. Klik op deze screenshot om meer data te vinden.

Prijs €1666 / 8 personen = €208,25 per persoon

Villa Flora

Een droomvilla, zo kan jij dit verblijf wel noemen. Op het grote terras vind jij een ruim zwembad van 10 bij 5 meter voor jullie alleen. Daarnaast heb je hier ook een jacuzzi waar jij goed kunt bubbelen en genieten van een ruim uitzicht over de regio. Echter is dat niet alles, want er is bijvoorbeeld een bioscoopruimte met een aantal streamingdiensten, een PS4 en WiFi. Ook is er een sauna voor de nodige ontspanning. Extra services zijn mogelijk zoals boodschappen, een private chef en massages.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Vluchten naar Kroatië

Impressie

Tags

ZomerZomervakantieMiddellandse ZeeStrandvakantie