VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Bergvliet Villa’s, Partner, Bungalow.net
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Luxe villa in Noord-Brabant!

Luxe villa in Noord-Brabant! 5 dagen genieten op heerlijk vakantiepark met spa voor maar €99 p.p.

Vanaf € 99 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·27-3-2022
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

We hebben een hele bijzondere villa gevonden in Oosterhout, in Noord-Brabant, waar jij kunt overnachten. Je verblijft op een goed nieuw vakantiepark midden in de natuur, maar niet zonder geweldige faciliteiten, zoals een groot wellnesscomplex, een golfbaan en een heerlijk recreatiegebied.

We hebben via Bungalow.Net een geweldige villa gevonden voor 12 personen voor maar €99 per persoon voor 5 dagen. Er is veel data beschikbaar tot en met juni en je kunt er ook voor kiezen om een kleinere accommodatie te nemen. Je zult er niet minder om overnachten.

Bestemming

  • Oosterhout

Details

Voorbeelddatum 16 t/m 20 mei (klik op de screenshot voor meer data)

Prijs = €1198,35 /12 = €99 per persoon (excl. waarborgsom die je na afloop terugkrijgt).

Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tussen april & oktober. In het goedkoopste geval betaal je slechts €99 per persoon voor 5 dagen weg. Dit bedrag is inclusief alle kosten, zoals bedlinnen, lokale heffingen, reserveringskosten en eindschoonmaak.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

Actieve vakantie
Een juridisch probleem melden