Impressions and Other Assets/event-82-8697-1002x400_biwcjo
Hotels

MAXimaal genieten met de Grand Prix

Weekendje Grand Prix op Spa Francorchamps met 4*-hotel met ontbijt, transfers & circuit tickets slechts €568!

vanaf € 568 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·21-7-2021
Delen

Ahoy Piraat!

Max wint, wint en wint! Gaat hij ook op de Grand Prix op Spa Francorchamps winnen? Dat mag jij aanschouwen. Niet alleen aanschouwen, maar als toeschouwer word jij de gelukkige van een legendarische race waar we al zo lang naar uitkijken.

Dat kan via TUI nu verrassend voordelig, want je hebt voor €568 een overweldigend weekendje. Dan zit er een 4*-hotel in Maastricht met ontbijt inbegrepen. Maastricht ligt niet alleen verrassend dichtbij, maar ook de transfers van het hotel naar de Grand Prix op Spa Francorchamps zit bij de prijs inbegrepen.

Ohja, natuurlijk zitten de tickets voor beide dagen voor Grand Prix op Spa Francorchamps inbegrepen. Dat is wel handig te vermelden.

Wees er wel snel bij, want deze deal is slechts beperkt beschikbaar.

Highlights

  • 📚 Je boekt via TUI
  • 🏩 Verblijf in het 4*-NH Hotel Maastricht
  • 🥂 Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • 🏎 Inclusief circuit tickets voor de Grand Prix op Spa Francorchamps
  • 🚗 Inclusief transfers van hotel naar het circuit

Bestemming

  • Spa
  • België

Details

Voorbeelddata: vrijdag 27 t/m zondag 29 augustus

Het is ook mogelijk om dichterbij Grand Prix op Spa Francorchamps te verblijven. Je verblijft dan tegen meerprijs in het Select Hotel Apple Park.

Hoe ziet je weekend eruit?

Allereerst zal je naar het 4*-NH Hotel Maastricht reizen door middel van eigen vervoer. Hier zal je twee nachten overnachten (uitbreidbaar tot 3 nachten) en zal je elke ochtend wakker worden in een heerlijke kamer en zal er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar staan. Je transfer haalt je op en brengt je naar de Grand Prix op Spa Francorchamps. Hier ga je natuurlijk helemaal los en dat kan op de Speed Corner tribune. De kaartjes zijn hiervoor inclusief. Dit geldt ook voor de zondag. Dan ga jij natuurlijk ook helemaal los. Voldaan en hopelijk met een maximale overwinning ga je weer naar huis.

Tags

Actieve vakantieEuropaZomer