celebration, fireworks, London
Hotels

Naar LONDON met NYE 🎆

De perfecte manier om 2023 binnen te stappen! 2 nachten in Londen in een topaccommodatie voor minder dan €100

vanaf € 85 p.p.

Gepubliceerd door
Leonie·23-11-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Een bezoek aan de Britse hoofdstad is sowieso de moeite waard - maar hierheen reizen voor OUD & NIEUW 🎉 is iets heel anders! Een totaal unieke ervaring! En je betaalt nog minder dan €100 voor 2 nachten... 😱

👉 Direct naar de deal

Je verblijft in de hooggewaardeerde Travel Lodge in Beckton, iets buiten het stadscentrum, maar het kost ongeveer een derde van alle andere accommodatie in dezelfde periode. Het is ook niet ver van het dichtstbijzijnde metrostation, dus je kunt gemakkelijk de stad in.

Het spectaculaire vuurwerk op oudejaarsavond in Londen vindt plaats bij het beroemde London Eye direct aan de Theems. Je kunt het beste vooraf een kaartje kopen voor ongeveer 10 pond, dat je kunt reserveren op de site van London Goverments (nog niet beschikbaar). Je kunt ook een boottocht maken en het vuurwerk direct vanaf het water bewonderen.

Ben je in de stemming voor een bijzonder oud en nieuw? Pak dan deze deal!

Je kunt per vliegtuig reizen (zoek hier naar vluchten) of per bus of trein/nachttrein (mogelijk goedkoper).

Highlights

  • 🤑 Te gekke prijs voor tijdens oud en nieuw

Bestemming

  • Londen
  • Engeland
  • Verenigd Koninkrijk

Details

Voorbeelddata: 31.12. - 02.01.

Prijs is €170 / 2 = €85 per persoon voor twee nachten

⚠️ Klik je naar de website door, dan worden de prijzen in Pond aangegeven i.p.v. Euro's.

Opties zoals ontbijt of gratis annulering kunnen desgewenst ook direct worden toegevoegd.

Andere opties

Je kunt hier zoeken naar geschikte vluchten:

Meer informatie

Je krijgt een hogere prijs te zien op Trivago? Dit helpt!

Gebruik deze trucs om mogelijk toch de beste prijs te krijgen:

  • Reset de zoekopdracht: Nadat je bent doorverwezen naar Trivago, klik je bovenaan op de datum en voer je deze opnieuw in. Als dat niet werkt, kun je met het pijltje naar rechts de datum een dag terugzetten en dan direct weer terug (pijltje naar links).

  • Stel een andere datum vast: De voorbeelddatum is soms volgeboekt, maar als je de datum een paar dagen vooruit of achteruit schuift, vind je weer beschikbaarheid tegen de beste prijs.

  • Gebruik een andere browser of een ander apparaat: In sommige gevallen is het mogelijk dat je de link helemaal niet kunt openen, bijvoorbeeld soms op een iPhone. Probeer het in dat geval later opnieuw vanaf een ander apparaat of een andere browser.

Trivago is een prijszoekmachine en vergelijkt alle prijzen op de markt, dus het is mogelijk dat je na het doorsturen een andere prijs of een andere organisator te zien krijgt. Bedenk maar eens hoeveel kamers een hotel heeft tegen de laagste prijs en hoeveel gebruikers via ons binnen korte tijd toegang kunnen krijgen of boeken. Daarom is de beste tip om snel te zijn, vooral als het gaat om kleinere hotels of zelfs vakantiewoningen die in een mum van tijd volgeboekt zijn.

Zelfs een paar minuten nadat de deal is gepubliceerd, kan de prijs plotseling veranderen. Dus als je de prijs uit ons screenshot niet meer kunt vinden, kan dat vele redenen hebben, maar het is nooit clickbait - daar kun je ons op vertrouwen! ❤️

Jouw hotel

De Travelodge London Beckton is een budgethotel in de wijk Beckton met uitstekende beoordelingen en moderne faciliteiten. Het hotel ligt net buiten het stadscentrum, maar het dichtstbijzijnde metrostation ligt op slechts 4 haltes afstand met de bus. Het duurt maar 15 minuten naar Greenwich met de auto.

Beoordeling van het hotel

  • 4 van 5 Sternen bij Google

  • 4,5 van 5 Punkten bij Tripadvisor en Travellers Choice Award 2022

  • 8,7 van 10 Punkten bij Trivago

Onze London-tips

Wil je Londen van bovenaf zien? Natuurlijk kun je geld uitgeven aan een ritje in de London Eye of een bezoek aan het uitkijkplatform van The Shard (het hoogste gebouw van Londen). Maar aan de andere kant van de Theems ligt de Sky Garden London, een waanzinnig uitkijkpunt waar je helemaal gratis gebruik van kunt maken. Je moet je gratis toegang vooraf reserveren.

Onze foodie tip: Goed en relatief goedkoop eten kan overdag op de markten in Camden, Spitalfields Market en Borough Market. Als je niet alleen wilt snacken, maar ook je Instafeed wilt opleuken, moet je naar een van de twee roze cafés van Peggy Porschen.

Hoe kom ik van de luchthaven naar het stadscentrum?

Meestal land je op de luchthavens Stansted, Luton of Gatwick, die iets verder weg liggen. De treinen van deze luchthavens naar het centrum van Londen zijn snel en relatief comfortabel. Als je echter kunt afzien van wat comfort en tijdwinst, kun je vooraf bustickets boeken. Vanaf Stansted, bijvoorbeeld, duurt het ongeveer 60-90 minuten met de bus, afhankelijk van hoe druk de wegen zijn en welk eindpunt je kiest.

Zoek naar activiteiten in Londen

-

Impressie

Tags

EuropaStedentripMini-breakGekozen door onze piratenOud en nieuwDecemberJanuariUitgaanOnder de 100 euro