natuurhuisje, Natuurhuisje in Grandrieux, Partner
Hotels

Natuurhuisje in Grandrieux

Verblijf in de herfstvakantie een midweekje in een uniek vakantiehuisje in de Champagne-Ardenne, Frankrijk voor slechts €163 p.p.

vanaf € 163 p.p.

Deze deal is mogelijk verlopen. Je kan je abonneren op onze kanalen om op de hoogte te blijven van onze laatste aanbiedingen.
Gepubliceerd door
Coco·4-9-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Op zoek naar een leuke vakantie met de kids voor de herfstvakantie? Of wil je er juist even lekker met z'n tweetjes op uit? Hoe dan ook, wij hebben een hele toffe accommodatie voor jullie gevonden. Met deze deal van Natuurhuisje verblijf je namelijk in een uniek vakantiehuisje op je eigen weiland in de Champagne-Ardenne, Frankrijk. Je wordt hier omringd door het groen en ook je accommodatie is groen! Deze is namelijk zelfvoorzienend.

Een midweek in de herfstvakantie in dit bijzonder huisje kost nu slechts €163 p.p. Ons prijsvoorbeeld is hierbij op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen. De accommodatie beschikt immers over twee slaapkamers waarbij eentje over een tweepersoonsbed beschikt en de andere over een stapelbed voor de kids.

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

  • 🌲 Uniek vakantiehuisje op je eigen weiland omringd door groene velden en bossen
  • 🏊 Beschikt over een privézwemvijver
  • 🤑 Nu extra voordelig voor de herfstvakantie te boeken
  • ⏳ 5 dagen | 4 nachten (andere verblijfsduur mogelijk)
  • 📚 Je boekt via Natuurhuisje
  • 💰 Prijsvoorbeeld obv 2 volwassen en 2 kinderen

Details

Voorbeelddata: 24 t/m 28 oktober 2022 (klik op de screenshot voor meer data)

Prijs = €650 / 4 personen = €162,50 per persoon

Accommodatie

Je verblijft tijdens je vakantie in een uniek natuurhuisje in Grandrieux, Champagne-Ardenne, Frankrijk. Dit bijzondere vakantiehuisje ligt op haar eigen weiland ten midden van de natuur. Je wordt hier dan ook omringd door het groen, namelijk door bossen en velden. Ook vind je een privézwemvijver bij de accommodatie.

Dit huisje bestaat uit twee pipowagens die van alle voormakken voorzien zijn zodat jij lekker op vakantie gaat. Zo zijn er onder andere twee slaapkamers waarvan eentje een tweepersoonsbed heeft en de andere over een stapelbed voor de kids beschikt. Ook vind je er een keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is tevens een badkamer met toilet en douche aanwezig.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

NatuurActieve vakantieWandelenUniekFamilievakantieAutovakantieOktoberHerfstvakantie