VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/Screenshot_2023-12-22_at_10.44.52_swjy1h
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Ooit in de magische tent van de Wemels willen verblijven? 🧙‍♀️ ⚡️

Zwerkbal Wereldbeker - Daar gaan we! 🦉

Gepubliceerd door
Grace·23-12-2023
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Dreuzels & magiërs, opgelet!

Als je een Potterfan bent, STOP dan met wat je aan het doen bent en kijk naar deze geweldige Airbnb die we hebben gevonden. Deze 4-persoons glamping tent in Asheville, North Carolina is geïnspireerd op de magische tent waar Harry, Hermelien en de Wemels in verbleven tijdens het WK Zwerkbal in Harry Potter en de Vuurbeker.

Van buitenaf gezien lijkt het een eenvoudige tent. Maar na een afdaling kom je bij de echte accommodatie terecht. Het bevindt zich in Asheville, North Carolina, en er ontbreekt geen detail.

👇 Bekijk het snel hieronder 👇

Meer informatie

Piraten prijzen

We zijn dan wel piraten, maar we zijn ook een eerlijk stel. We controleren al onze deals wanneer we ze schrijven, zo zijn we er zeker van dat deze beschikbaar zijn. Helaas zijn de zeeën vaak onvoorspelbaar, wat betekent dat de prijzen van zulke goede deals snel kunnen veranderen. Vluchtprijzen fluctueren, hotelkamers raken uitverkocht, valuta jojoën. De vraag naar de beste deals betekent vooral dat de laagste prijzen van korte duur zijn. Heb je de beste prijs gemist? Maak je dan geen zorgen, want we houden een oogje in het zeil voor de volgende prijsknaller 🏴‍☠️

Impressie

Tags

NatuurUniekHarry Potter
Een juridisch probleem melden