Hotels
Openingsactie bij Van der Valk Texel
vanaf € 52 p.p.
Delen
Architecture, Building, Dune

Overnachting bij Van der Valk Texel! Openingsactie voor slechts €52 incl. ontbijt & gratis annuleren

Ahoy Piraat!

Van der Valk heeft nu ook een prachtige locatie op het paradijselijke Texel. Het is een spotgoedkope openingsactie voor de maand april waar jij nu van kunt profiteren. Je hebt dan al een hotelarrangement voor de prijs van slechts €52 per persoon via Hotels.nl! Dat niet alleen, dan zit ook nog de servicekosten, toeristenbelasting, ontbijt en gratis annuleren bij de prijs inbegrepen. Ook kan je ervoor kiezen om hier meerdere nachten te slapen, zodat je het hele eiland kunt ontdekken!

Highlights

  • 📚 Je boekt via Hotels.nl
  • 🙌 Inclusief ontbijt & gratis annuleren
  • 🚨 Openingsactie!
  • 🦜 Verblijf in Van der Valk Texel

Details

Voorbeelddata: zo 30 t/m ma 31 mei (klik op de screenshot voor meer data)

Partner Link hotelscom_nl_accommodations_affiliate

Partner Link hotelscombined_nl_accommodations_affiliate

Prijs van €103,40 / 2 = €51,70 per persoon. Dit bedrag is inclusief toeristenbelasting, servicekosten en gratis annuleren. Je krijgt er ook een ontbijtje bij. Deze aanbieding is te boeken voor de maand april. Let op dat je de Economy Plus Kamer selecteert.

Van der Valkhotel op Texel

Het 3*-Van der Valkhotel op Texel is van alle gemakken voorzien en je zult hier heerlijk overnachten. Het hotel heeft een sauna, een restaurant en een bar. Je kunt er ook fietsen huren. Voor ontspanning in het hotel is er een sauna en een solarium voor de gasten. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd. In de oud-bruine hotelbar Peli Pub worden verschillende lokale bieren, likeuren en andere dranken geserveerd. Vanuit het hotel lopen er verschillende wandelroutes en fietsroutes waardoor je heerlijk het eiland kunt verkennen. Je kunt bij het hotel de fietsen huren. Zeehondenopvang Ecomare vind je op ongeveer twee kilometer vanaf het hotel. De comfortabele hotelkamers zijn voorzien van twee gescheiden bedden, telefoon, TV, gratis WiFi en een badkamer met toilet en een douche of bad.

Impressie

  • Van der Valk Texel
  • Van der Valk Texel
  • Van der Valk Texel

Tags

Active vacation