VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Partner, Traveldeal
Deze deal is verlopen.
Accommodaties

Oranjekoorts! Bezoek Berlijn inclusief wedstrijdtickets

Bezoek Berlijn inclusief EK wedstrijdtickets Nederland - Oostenrijk en hotelovernachting 🧡

Vanaf € 538 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·21-6-2024
Opslaan
Delen
JulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMeiJun

Ahoy Piraat!

Het EK is losgebarsten en volgens mij ben je een beetje ziek! Je hebt namelijk ORANJEKOORTS 🧡🧡 Na een spannende overwinning op Polen, worstelt menig Nederlander met het wel of niet versieren van hun tuin, spelen de emoties 90 minuten lang door je aderen... Hoe ver mogen wij komen?

Voor de late beslisser: Traveldeal heeft nu nog een heerlijk hotelarrangement beschikbaar in Berlijn inclusief wedstrijdtickets: Nederland - Oostenrijk! Je kunt kiezen uit verschillende categorieën zitplaatsen zodat je deze onvergetelijke wedstrijd kunt bekijken.

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via Traveldeal
Goed beoordeeld hotel

Details

In deze screenshot zie je een voorbeeldboeking. Klik op de screenshot om meer data te vinden. Er is 1 vertrekdata beschikbaar, maar het is mogelijk om je reis uit te breiden met een extra nacht.

Prijs = €1074,45 / 2 personen = €537,23 per persoon

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Piraten prijzen

We zijn dan wel piraten, maar we zijn ook een eerlijk stel. We controleren al onze deals wanneer we ze schrijven, zo zijn we er zeker van dat deze beschikbaar zijn. Helaas zijn de zeeën vaak onvoorspelbaar, wat betekent dat de prijzen van zulke goede deals snel kunnen veranderen. Vluchtprijzen fluctueren, hotelkamers raken uitverkocht, valuta jojoën. De vraag naar de beste deals betekent vooral dat de laagste prijzen van korte duur zijn. Heb je de beste prijs gemist? Maak je dan geen zorgen, want we houden een oogje in het zeil voor de volgende prijsknaller 🏴‍☠️

Impressie

Tags

Last MinuteActieve vakantieStedentripOnder de 1000 euroUniek
Een juridisch probleem melden