VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Huis ten Bosch, partner, trivago
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Overnacht in het Koninklijk Huis ten Bosch... in Japan!

Overnacht in het Koninklijk Huis ten Bosch... in Japan! Het is verrassend voordelig!

Vanaf € 50 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·27-4-2024
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraat!

Het is weer Koningsdag en dat is reden tot feest! Mocht je het gisteravond al goed gevierd hebben, dan wensen we je veel sterkte voor vandaag. Het belangrijkste is: gefeliciteerd met de Koning! Want onze Willempie wordt 57 jaar!

Zijn paleis: Huis ten Bosch is wereldberoemd. Zo beroemd zelfs, dat er zelfs een replica bestaat voor dit paleis. Huis ten Bosch is namelijk ook een themapark in Japan dat een replica biedt van een Nederlandse stad. Bezoekers kunnen genieten van Nederlandse gerechten, bloemenfestivals, en zelfs traditionele Nederlandse ambachten en activiteiten ervaren. Ook vind je hier herkenbare gebouwen zoals de Dom in Utrecht.

Jij kunt er zelfs overnachten! Waarschijnlijk zal Willem-Alexander er niet overnachten, maar jij kan dat nu doen voor een bodemprijsje vanaf slechts €50 per persoon!

Highlights

Geschikt voor koppels
Geschikt voor groepen
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via Trivago

Details

Voorbeelddatum: 9 t/m 10 december (Klik op de screenshots voor meer data, info of om te boeken)

Let op: prijzen zijn correct op het moment van publicatie, gebaseerd op de opgegeven voorbeelddata, en zijn onderhevig aan wijzigingen, afhankelijk van beschikbaarheid.

Huis ten Bosch

Je vindt hier talloze replica’s van Nederlandse monumenten, zoals Huis ten Bosch, de Domtoren en het Academiegebouw Universiteit Utrecht, de Oostpoort en de Oude Kerk van Delft en unieke gebouwen zoals Sneeker Waterpoort en Kasteel Nijenrode. Meer informatie over het themapark kan je hier vinden.

Hoe moet je er komen?

Afhankelijk van naar welke stad in Japan je vliegt, er zijn verschillende mogelijkheden. Het park ligt helemaal in het westen van het land, dichtbij Nagasaki. Vanuit Fukuoka kan je gemakkelijk een trein pakken richting het themapark. Echter is het vanuit Osaka of vanuit Tokio met de hogesnelheidslijn eveneens mogelijk om hier binnen een aantal uur te zijn.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Impressie

Tags

UniekOnder de 100 euroRomantisch
Een juridisch probleem melden