airbnb, Horse, minihorse
Hotels

Overnacht met een paard

Beleef een prachtige overnachting in een stal direct naast een paard!

Gepubliceerd door
Gina·18-3-2023
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

We hebben zojuist een schattige overnachting ontdekt die we je natuurlijk niet willen onthouden! Hou je van dieren en vooral van kleine paarden, scroll dan snel naar beneden...

Highlights

Beschikbare data
Veel beschikbare data t/m februari 2025

Reisperiode

juni 2023 - februari 2025

Details

In Thurgarton, Groot-Brittannië, kun je overnachten met een minipaard! En nee, we bedoelen niet dat je het tijdens je verblijf kunt bezoeken of aaien - het slaapt echt naast je! Een echt mini-paardennachtfeestje!

Je slaapt in een 17e eeuws herenhuis op een pittoresk landgoed van 60 hectare. De slaapkamer van het appartement, die voor u beschikbaar is, is direct verbonden met de stal van het minipaard Basil. Je kunt dus een paar ponyklopjes oppikken voordat je naar bed gaat en meteen na het opstaan ​​aan de volgende ronde beginnen. En omdat dat qua schattigheid nog niet genoeg is, blijven lammetjes soms ook in dezelfde stal overnachten! Schattiger dan dit wordt het niet...

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Op het terrein wonen ook Schotse hooglanders, Hebridische schapen, paarden, kippen en Noorse boskatten.

Hier is puur natuur echt aan de orde van de dag! 's Avonds maak je het jezelf gemakkelijk rond een open houtvuur in de open lucht met een grill; Er is een tiki-hut en een zithoek in de buitenlucht. Het grote landgoed is ook ideaal voor mooie wandelingen.

Aangezien deze accommodatie begrijpelijkerwijs erg populair is, is er weinig beschikbare data. Een minimum verblijf van 2 nachten kost je vanaf €103 per persoon als je de totaalprijs deelt met vier personen.

Deze overnachting is te boeken voor de periode van juni t/m februari 2025. Let op wel dat je ver van tevoren moet boeken. In de zomermaanden is er bijvoorbeeld nog weinig beschikbaarheid.

Tags

UniekNatuurFamilievakantie