Hotels
Overnachten in een Wijnvat
vanaf € 90 p.p.
Delen
Hotel De Vrouwe van Stavoren

Slapen in een wijnvat voor de echte wijnliefhebber! Inclusief fles wijn & ontbijt voor maar €90

Ahoy Piraat!

Een heerlijke overnachting in een echte wijnvat, het kan via deze deal! Je overnacht in het 3*-Hotel De Vrouwe van Stavoren dat van alle luxe faciliteiten is voorzien. Ook kun je tegen meerprijs genieten van een overnachting in een wijnvat met sauna, als dat al extra luxe biedt. Nadat je lekker bent uitgeslapen, volgt er een smaakvol ontbijtje om de dag te beginnen! Dit geldt ook voor de zomervakantie en weekenden, maar hiervoor moet je er wel op tijd bij zijn!

Het mooiste is van deze deal is, bij aankomst staat er al een fles wijn voor je klaar. Een perfect cadeautje! Dus we zoeken hiervoor echte wijnliefhebbers, want je boekt deze deal al voor slechts €90 per persoon! Je boekt het via Booking.com en hierbij heb je gratis annulering.

Highlights

  • 📚 Je boekt via Booking.com
  • 🍷 Inclusief fles wijn
  • 🥂 Inclusief ontbijt & gratis annuleren
  • ❣️ Unieke overnachting in een echt wijnvat!
  • 🇳🇱 Verblijf in het Friese Stavoren
  • 🏩 3*-Hotel de Vrouwe van Stavoren (8,3/10)

Meer informatie

Voorbeeldovernachting: Verblijf in het 3*-Vrouwe van Stavoren (8,3/10) gedurende 23 t/m 24 mei, inclusief ontbijt, gratis annulering en fles wijn!

Partner Link bookingcom_nl_accommodations_affiliate

Partner Link bookingcom_nl_accommodations_affiliate

Let op dat je 'Groot Wijnvat' selecteert. Deze type accommodatie is slechts beperkt beschikbaar en zal op tijd geboekt moeten worden voor de weekenden en vakanties.

€180 / 2 personen = €90 per persoon

Accommodatie

Je verblijft in het 3*-Hotel de Vrouwe van Stavoren (8,2/10). Er zijn verschillende soorten kamers, dus let op dat je het type 'Groot Wijnvat' kiest. Je kamer is van alle gemakken voorzien. Bij aankomst staat er al een fles wijn voor je klaar op jouw kamer. De kamer is netjes en modern ingericht. Tegen meerprijs verblijf je zelfs in een kamer met eigen sauna of je kunt kiezen voor een royale kamer met extra groot oppervlakte. Ook zijn de badkamers voorzien van lekker veel luxe en krijg je gratis toiletartikelen bij je verblijf. Je overnachting wordt bekroond met een smaakvol ontbijtje. Je kunt bij de accommodatie fietsen huren en er is gratis WiFi beschikbaar.

Impressie

  • Hotel De Vrouwe van Stavoren
  • Hotel De Vrouwe van Stavoren
  • Hotel De Vrouwe van Stavoren
  • Hotel De Vrouwe van Stavoren

Tags

Active vacation