Hotels
Overnachting in een kinky B&B
vanaf € 147 p.p.
Delen
Kinky B&B

Unieke overnachting in een kinky Bed&Breakfast in Den Haag vol met speeltjes

Ahoy Piraat!

De slaapkamer is misschien wel de spannendste kamer van het huis, maar is jouw slaapkamer nog steeds niet spannend genoeg? Dan hebben we speciaal voor jou een wel heel bijzondere Airbnb gevonden waar al je kinky dromen waarheid zal worden.

Deze Airbnb in de Zeeheldenkwartier in Den Haag heeft alles voor je beschikbaar. Deze studio is geheel in BDSM-stijl en biedt genoeg apparatuur om de avond en nacht door te komen.

Je krijgt natuurlijk een uitgebreide uitleg bij binnenkomst want het is wel handig om te weten hoe deze nachtelijke variant van het Rad van Fortuin ronddraait. Ook vind je hier een rijkelijk aanbod aan zwepen, touwen en boeien aan de muur. Het wordt nog een uitdaging om ze allemaal te proberen!

Highlights

  • 🏨 Bijzondere Airbnb in Den Haag
  • 👥 Plek voor maximaal 4 personen
  • ⏳ 2 dagen | 1 nacht (langer mogelijk)
  • 📅 Te boeken voor de periode t/m oktober 2022
  • 👣 Verblijf in een studio in BDSM-stijl

Bestemming

  • Den Haag
  • Zuid-Holland
  • Nederland

Details

Een overnachting in deze Kinky B&B is voor veel verschillende data mogelijk. Je kunt deze accommodatie boeken voor nu tot en met volgend jaar oktober. De prijs is veelal hetzelfde en dat geldt ook voor de weekenden en de vakanties.

Voorbeelddata: vrijdag 08 t/m zaterdag 09 september

Partner Link airbnb_nl_accommodations_affiliate

De prijs is €293 voor een overnachting, inclusief de servicekosten. Op basis van twee personen betaal je dus €146,50 per persoon. Het is ook mogelijk om hier te verblijven met meer dan twee personen. Het maximale aantal personen is vier personen. Dan wordt het wel een hele sensationele avond.

Naast alle tijdverdrijf op de kamer krijg je bij deze accommodatie natuurlijk ook een ontbijtje bij, dat bij de prijs is inbegrepen. Het blijft tenslotte een Bed and Breakfast. Ook heb je hier de basisfaciliteiten zoals WiFi en TV, maar ook kan je gratis parkeren op het terrein.

Mocht het misgaan, geen paniek. Deze accommodatie biedt ook een EHBO-doos voor kleine ongemakken.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Partner Link

Tags

UniekWeekendZomer