VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Kyoto, MIMARU Japan, Pokemon
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Overnachting in Pokémon-kamer ❤️🤍

Deze hotelketen biedt kamers in Pokémon stijl

Gepubliceerd door
Gina·2-2-2024
Opslaan
Delen

90's kinderen opgelet! Vandaag hebben we iets speciaal voor jullie.

Hoe vaak hebben we vroeger niet voor onze Game Boys gezeten en, terwijl we door de Pokémon-wereld renden (met Pikachu op sleeptouw), gewenst dat we zelf in deze wondere wereld konden duiken.

Deze droom kan eindelijk werkelijkheid worden! Tenminste, voor een paar nachten dan...

Details

De MIMARU hotelketen in Japan biedt zowel traditionele appartementen in Japanse stijl als appartementen met een Pokémon-look! En als we het over de Pokémon-look hebben, bedoelen we niet alleen een paar decoraties zoals pluchen Pokémon, maar het volledige interieur.

Naast het behang, dat helemaal vol staat met Poké Balls en Pokémons, vind je in het appartement ook huishoudelijke artikelen waar elke Pokétrainer een zwak voor krijgt: Of het nu handdoeken, kopjes of borden zijn - over ieder detail is nagedacht!

Maar het beste moet nog komen, want... wat zijn die voetafdrukken op de vloer die naar het bed leiden? Wie zit daar? Een gigantische Snorlax! Met hem als je bedbuurman en het beddengoed, dat natuurlijk ook in Pokéball-design is, geniet je van de perfecte nachtrust.

De Pokémon-appartementen zijn overigens pas sinds december 2019 te boeken en dus nog vrij nieuw!

De kamers zijn ontworpen voor 4 tot 5 personen. De volgende hotels van de keten bieden Pokémon-appartementen aan (in de categorie "Pokémon-kamers"):

✈️ Vluchten naar Japan vind je hier

Tags

Uniek