airbnb, apartamenty kamienica
Hotels

Prachtig Pools Penthouse met bubbelbad & sauna 😍

Overnachting met ontbijt in een prachtig 6-persoons penthouse aan zee inclusief bubbelbad, mini-bioscoop en sauna al vanaf 36 p.p.!

vanaf € 36 p.p.

Gepubliceerd door
Kiki·18-3-2023
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Wij hebben een perfecte penthouse voor jou en je vrienden gevonden! Deze overnachting in het Poolse zeestadje Puck zal je niet snel vergeten. Het penthouse beschikt namelijk over een bubbelbad, sauna en minibioscoop! Alsof dat al niet verleidelijk genoeg is, zit hier ook een ontbijtbuffet bij inbegrepen.

Het Penthouse van appartementen Kamienica wordt via Booking.com aangeboden en kan je al vanaf €36 per persoon per nacht boeken (op basis van 6 personen) tot en met december 2023. Naast alle luxe beschikt het penthouse ook over een compleet ingerichte keuken, inclusief magnetron en koelkast. Daarnaast ligt de accomodatie maar op 300m van het strand wat jij inclusief zee al vanuit de penthouse kan zien.

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

Bubbelbad / Jacuzzi
Sauna
Uitstekend appartement
Zeezicht
Vanuit het penthouse heb je uitzicht op de zee en op de stad
Gym / fitness
Geschikt voor groepen
Dicht bij zee
Beschikbare data
Luxe
Bekijk alle highlights

Reisperiode

maart 2023 - december 2023

Details

Voorbeelddatum: 24 t/m 25 april (klik op de screenshots om data te vinden)

Prijs €213 / 6 personen = €35,50 per persoon.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via 247Parking of via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Ga je met de auto naar Schiphol, dan is 247Parking de voordeligste optie. Indien je met de auto reist naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze, Düsseldorf, Brussel of Brussel Charleroi, dan kun je gebruik maken van Quick Parking om tijd én stress te besparen. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Impressie

Tags