amersfoort, Netherlands
Hotels

Sensationele XXL Jacuzzi in luxe suite in Amersfoort

Sensationele XXL Jacuzzi in luxe suite in Amersfoort

vanaf € 95 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje
22-3-2021
Delen

Ahoy Piraat!

Natuurlijk wil jij weg, anders las jij deze deal niet! Deze luxe suite boek je nu extra goedkoop via Hotels.nl, ook voor de weekenden en de vakanties! Al is deze suite nu wel beperkte tijd beschikbaar. Het is misschien niet de goedkoopste suite, want je betaalt €95 per persoon, maar deze suite is wel uitgeroepen dat mooiste bubbelbadkamer van 2020!

Dit weekendarrangement biedt niet alleen een overnachting in een suite van 50m2, maar ook een XXL jacuzzi, een ontbijtje, een nespresso-apparaat, gratis annulering en een kingsize bed!

Highlights

  • 💦 XXL Jacuzzi
  • 🥰 Sensationele Suite
  • 🏰 Ontdek historisch Amersfoort
  • 📚 Je boekt via Hotels.nl
  • 🙌 Inclusief gratis annuleren

Details

4*-Mercure Amersfoort Centre in luxe XXL Jacuzzi Suite

Een ongekende overnachting in deze luxe suite in Amersfoort. Je verblijft in een ruime suite van 50m2 met alle ruimte, een grote douche en XXL jacuzzi - ja die is groot - en een aparte slaapkamer met een kingsize bed. Hier zul je extreem goed overnachten en dat niet alleen, in de ochtend word er een ontbijtje geregeld!

Voorbeelddatum: zaterdag 24 op zondag 25 april (klik op de screenshot voor meer data)

€188,90 / 2 personen = €94,45 per persoon is inclusief alle kosten, ook het ontbijtje en gratis annulering. Te boeken voor de periode tot en met 2 januari 2022. Let op dat je de juiste kamer selecteert: Luxe Suite

Impressie

Tags

Gratis annulerenHottubLuxe reizen