VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Drommen Shack - The Shack Tree
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Sprookjesachtige boshut in Frankrijk

Romantische overnachting in een sprookjesachtige boshut in Frankrijk voor maar €51 p.p.!

Vanaf € 51 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·4-2-2022
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

Droom lekker weg in de magische wereld van trollen, kabouters en reuzen. In dit Franse sprookjesbos lijken de Disneysprookjes waarheid te worden. Deze Airbnb is een Drommen hut, wat uniek is in Frankrijk!

Dat niet alleen, wij vinden het hier ook heel uniek! Een overnachting is hier ook niet eens duur, want voor twee personen betaal je €102 per nacht, inclusief de servicekosten. Zeker voor de speelse vorm van het huisje is dit vrij bijzonder goedkoop!

Details

Voorbeelddata: 14 t/m 15 maart 2022 (klik op deze screenshot voor meer data)

De prijs is incl. servicekosten en belastingen. Prijs is €102 / 2 personen = €51 per persoon

Cabane Drommen - L'Arbre à Cabane

Ontdek de magische wereld van de Drommen hut, wat uniek is in Frankrijk, maar wij vinden het ook uniek! Je vindt deze boomhut in het Franse Guyonvelle en het heeft 4 verdiepingen, met op elke verdieping een ander onderdeel van het huis. Je hebt daarnaast ook een prachtig terras waar je kunt zitten.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

UniekBoomhut
Een juridisch probleem melden