VakantiePiraten
Profile
Cabane entre terre et ciel, Booking, booking.com
Deze deal is verlopen.
Accommodaties

Vakantie in een vogelnest

Overnacht hier in een bijzonder knus nestje in de Franse Alpen

vanaf € 175 p.p.

Gepubliceerd door
Tigo·20-5-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraten!

We hebben weer een hele bijzondere overnachting voor jullie gespot! Bij deze accommodatie verblijf je in een vogelnestje midden in het bos in de regio Rhône-Alpes in Frankrijk. Vanuit dit luxe nestje heb je een waanzinnig mooi uitzicht op de bergen.

Check de details hieronder en boek deze bijzondere accommodatie voor een bijzondere gelegenheid!

Highlights

  • 🐦 Bijzondere accommodatie in de vorm van een vogelnestje
  • 🍽 Inclusief ontbijt
  • 🌳 Midden in het bos
  • 🇫🇷 Gelegen in Frankrijk
  • 🙌 Tussen Annecy en Chamonix

Reisperiode

juni 2022 - december 2022

Details

Dit bijzondere verblijf bevindt zich tussen de boomtoppen in de regio Rhône-Alpes. Het is slechts 50 kilometer naar Chamonix en de Montblanc.

Naast een geweldig uitzicht op de natuur is deze accommodatie tussen de bomen ook super comfortabel ingericht. Binnen staat een heerlijk tweepersoonsbed, van waaruit je door de grote ramen het bos in kunt kijken.

Er is ook een kleine keukenhoek met een koffiezetapparaat en een waterkoker en een badkamer met een douche. In het interieurontwerp werd veel nadruk gelegd op sfeervolle en natuurlijke elementen.

Het dakterras van het vogelnest is misschien wel het mooiste plekje van dit verblijf, vanaf hier kan je over de boomtoppen kijken en in alle rust naar de vogeltjes luisteren.

Deze accommodatie is helaas niet goedkoop, maar goed je krijgt er ook een hele speciale overnachting voor terug. Een overnachting in de Cabane entre terre et ciel kost in de zomermaanden doorgaans tussen de €350 en €450 per nacht.

Tags

UniekEuropaNatuurZomerWeekendJuniJuliAugustus