VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/26713_vekamc
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Venezia Suite met XXL Jacuzzi op de Veluwe

Unieke overnachting op de Veluwe in Venezia Suite met XXL Jacuzzi slechts €106 met gratis ontbijtje

Vanaf € 106 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·4-8-2022
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

Nu naar het buitenland gaan wat lastig is, zorgen we voor de leukste bestemmingen in het mooie Nederland! Op de Veluwe is een fantastisch hotel te vinden dat vier heerlijke sterren heeft.

Hotel ReeHorst Ede is dus een prachtig hotel waar je de fantastische kamers zult aantreffen, zoals deze Venezia Suite. Deze suite biedt een ruimte van 35m2! Al zal je de meeste tijd spenderen op een paar m2 waar je een bubbelende plekje zult aantreffen. Deze kamer heeft namelijk een XXL jacuzzi! Ongekend dus!

Daarnaast beschikt deze suite over koffie- en theefaciliteiten, Een Nespresso-apparaat en toiletartikelen. Ook zit voor de prijs van €106 per persoon een ontbijtje bij de prijs inbegrepen.

Details

Voorbeelddatum: 25 t/m 26 augustus (klik op de screenshots voor meer data)

Prijs van €213,90 / 2 = per persoon €106,95. Let op dat de Venezia Suite selecteert. Er zijn meerdere type accommodaties beschikbaar in dit hotel.

Beschikbare data voor de maanden augustus & september

Beschikbare data voor de maanden oktober & november

Word lid van onze Facebook groep voor al je vragen 👇🏻

Tags

HottubZomer
Een juridisch probleem melden