VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

partner, roompot-bospark-de-schaapskooi, Voordeeluitjes
Accommodaties

Voordelig vakantiepark Roompot Bospark De Schaapskooi

LAST MINUTE ⏰ Lang weekendje naar Roompot Bospark De Schaapskooi in de Veluwe voor een prachtig bedrag

Vanaf € 34 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·2-7-2024
Opslaan
Delen
JulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMeiJun

Ahoy Piraat!

Wil jij nog last minute genieten van een fijn vakantiepark!? Nou, ga dan lekker naar de Veluwe. De bestemming voor rust, reinheid en regelmaat. Je kunt het hier allemaal vinden. Van een heerlijke boswandeling tot spelletjes in je chalet!

Je krijgt via Voordeeluitjes nog heerlijke lang weekendjes weg naar Roompot Bospark De Schaapskooi voor een prachtig prijsje. Je betaalt slechts €34 p.p. voor een lang weekendje weg (uitgaande van zes personen). Een totaalbedrag is slechts €204! Dit is inclusief wifi en gratis parkeren. Uitzonderlijk voordelig voor een weekendje weg in de zomervakantie! Ook na de zomer kan je hier goedkoop en zelfs goedkoper genieten 😎

Volg je ons WhatsAppkanaal al? Check ons WhatsAppkanaal hier!

Highlights

Gratis Wifi
(Gratis) parkeeropties
Betrouwbare reisaanbieder

Details

In deze screenshot zie je een voorbeeldboeking. Klik op de screenshot om meer data te vinden.

Let op: deze prijs is op basis van een bezetting van zes personen. Hieronder vind je een screenshot voor een chalet voor vier personen. Prijs per persoon is ongeveer €34.

Prijs op basis van vier personen

Check alle aanbiedingen:

Piraten prijzen

We zijn dan wel piraten, maar we zijn ook een eerlijk stel. We controleren al onze deals wanneer we ze schrijven, zo zijn we er zeker van dat deze beschikbaar zijn. Helaas zijn de zeeën vaak onvoorspelbaar, wat betekent dat de prijzen van zulke goede deals snel kunnen veranderen. Vluchtprijzen fluctueren, hotelkamers raken uitverkocht, valuta jojoën. De vraag naar de beste deals betekent vooral dat de laagste prijzen van korte duur zijn. Heb je de beste prijs gemist? Maak je dan geen zorgen, want we houden een oogje in het zeil voor de volgende prijsknaller 🏴‍☠️

Impressie

Tags

Mini-breakNatuurOnder de 100 euroFamilievakantieWeekendZomervakantieGratis parkerenOnder de 500 euro
Een juridisch probleem melden