Impressions and Other Assets/2109-29_bgx8xh
Hotels

Weekendovernachting in 4*-Van der Valk Theaterhotel Almelo

Weekendovernachting in 4*-Van der Valk Theaterhotel Almelo voor €91 in luxe bubbelbadkamer met ontbijt, 3-gangendiner, wellness en annulering

vanaf € 91 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje
4-4-2021
Delen

Ahoy Piraat!

In Almelo is er altijd wat te doen, soms staat het stoplicht op rood, en soms op groen. Herman Finkers wist wel dat Almelo een bruisende stad was, maar er is meer. Wat dacht je van dit 4*-Van der Valkhotel. Niet alleen biedt dit hotel een heerlijke overnachting, je hebt hier veel meer faciliteiten waar je helemaal zalig van wordt.

Via Hotels.nl heb je een weekendovernachting voor €91 per persoon en dan overnacht je in een kamer met bubbelbad! Ook zit er een ontbijtje bij, maar ook een luxe 3-gangendiner. Daarnaast heb je ook nog een complete wellness tot je beschikking en je kunt gratis annuleren.

Highlights

  • 🦜 Verblijf in het 4*-Van der Valk Theaterhotel in Almelo
  • 📚 Je boekt via Hotels.nl
  • 🙌 Te boeken t/m de zomervakantie!
  • 🍹 Inclusief ontbijt & diner
  • 💦 Met bubbelbad op de kamer
  • 🙏 Inclusief wellness

Details

Voorbeelddata: zaterdag 15 t/m zondag 16 mei (klik op de screenshot voor meer data)

Prijs is €181,80 / 2 = €90,90 per persoon. Dit bedrag is inclusief servicekosten, verblijf in luxe kamer met whirlpool, ontbijt, 3-gangendiner en wellnessfaciliteiten. Veel data beschikbaar tot en met de zomervakantie

Verblijf in Luxe Comfortkamer met whirlpool in 4*-Van der Valk Theaterhotel Almelo

De faciliteiten van de kamer zijn niet mals: espresso Apparaat, flatscreen televisie, haardroger, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Heerlijk toch? Ook heeft de kamer een whirlpool die je in de badkamer vindt. Je eigen spa-plekje op je kamer van 24m2!

Impressie