VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Muziekreis André Rieu in Wenen, OAD, Partner
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Weense Wals met André Rieu in Wenen

6-daagse Weense Wals met André Rieu in Wenen voor slechts €689 incl. vervoer, entree tot het concert & hotels met halfpension

Vanaf € 689 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·6-8-2022
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

We weten niet zo goed waar we moeten beginnen met deze deal!? Dit is namelijk een hele bijzondere deal, want je hebt hier een ''Weense Wals" in Wenen! Dat kan natuurlijk alleen maar met André Rieu zijn. Hij weet jou natuurlijk wel aan het swingen te krijgen.

Je verblijft dan dus echt in Wenen! Deze stad is bekend om de opera en klassieke muziek. Voor deze 6-daagse reis betaal je €689 per persoon via Oad. Dan heb je het vervoer vanaf Nederland, hotels en verblijf je er op basis van halfpension en heb je natuurlijk de entreetickets voor het concert van André Rieu bij de prijs inbegrepen.

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Details

Voorbeelddata: 13 t/m 18 november (klik op de screenshots voor meer info)

Prijs = €689,75 per persoon

Opstapplaatsen:

  • Amersfoort

  • Amsterdam

  • Apeldoorn

  • Arnhem

  • Didam

  • Utrecht

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Tags

EuropaStedentripMini-break
Een juridisch probleem melden