VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Spa Sport Hotel Zuiver, trivago, Partner
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Wellnessarrangement in Amsterdam

Weekendje Amsterdam in Spa Sport Hotel Zuiver incl. ontbijt & 1 dag entree tot de wellness voor €174 p.p.

vanaf € 174 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·24-10-2023
Opslaan
Delen
FebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDecJan

Ahoy Piraat!

Via Trivago hebben we voor je een bijzonder hotel te pakken. Spa Sport Hotel Zuiver is een bijzonder wellnesshotel wat aan al je verwachtingen zal voldoen.

Dit hotel heeft een moderne spa van 13.000 m² met ontzettend veel wellnessfaciliteiten waaronder acht sauna’s, een 40 meter lang zwembad en diverse relaxruimtes. Aan luxe en ontspanning wordt dus gedacht! Kortom, een ongekend weekendje weg beleef je hier!

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via Trivago
Goed beoordeeld hotel
Spa Sport Hotel Zuiver krijgt een 8,2/10
Beschikbare data
Wellnesscentrum
1x dagentree tot de wellness
Ontbijtinfo
Inclusief ontbijt

Details

In dit screenshot zie je een voorbeeldboeking. Klik op deze screenshot om meer data te vinden.

Prijs = €348 / 2 personen = €174 per persoon voor twee nachten. Let op Dat je hier "Onze laagste prijs" selecteert. Dit is goedkoper en ook het ontbijt is inbegrepen. Meer weekendjes weg:

Accommodatie

Sport en ontspanning zijn in Spa Sport Hotel Zuiver komt zeker ten goede. Ontspan tijdens een beauty behandeling en wellness experience in de moderne spa van 13.000 m² (1x dagentree spa entree inbegrepen). Of trek je terug in een van de luxe hotelkamers en suites. Dichtbij het Amsterdamse bos, maar ook niet ver verwijderd vanaf het centrum. Dit hotel heeft heerlijke wellnessfaciliteiten waaronder acht sauna’s, een 40 meter lang zwembad en diverse relaxruimtes. Een perfecte manier om even heerlijk te onthaasten en weer helemaal op te laden.

Check alle aanbiedingen:

Tags

Wellness