Hotels
Zomerconcert in Center Parcs
Delen
Impressions and Other Assets/Eemhof_qpog80

Win kaartjes voor het Center Parcs zomerconcert voor de hele familie!

Ahoy Piraat!

Center Parcs de Eemhof is natuurrijk en natuurlijk een wonderschone park waar je graag wilt komen. Al is het alleen vanwege de Aqua Mundo, waar iedereen zich de hele dag kan vermaken.

Je hebt hier een spectaculaire uitzicht over het Eemmeer, waar een rijkelijk aanbod is voor watersporten, mocht zwemmen nog niet genoeg zijn. Je vindt hier niet alleen de typerende cottages, maar ook luxe appartementen, woonboten en zelfs wellness cottages.

Maar, dit park biedt de komende zomer iets meer...

Details

Center Parcs de Eemhof biedt namelijk een zomerconcert! Ja, inderdaad! We zijn net zo verbaasd als jij! Je kunt je hiervoor gratis aanmelden en dan kan je een midweek in Center Parcs De Eemhof voor 8 personen winnen.

Dat is nog niet alles, want je viert het einde van je sensationele vakantie met een exclusieve concert op 31 augustus!

Door je aan te melden maak je dus kans om een midweek in Center Parcs De Eemhof voor 8 personen te winnen. Het Center Parcs zomerconcert, vier je natuurlijk met de familie. Je hebt dan optredens van onder andere OG3NE, Alain Clark en Elske DeWall! De zomer valt niet beter af te sluiten!

Deelname aan deze winactie is gratis. Je kunt je aanmelden via deze link tot en met t/m zondag 8 augustus, tot 23:59 uur!

Word lid van onze Facebookgroep 👇🏻

Partner Link

Tags

Zomer