VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

HolidayPirates Messenger Service - Data Privacy Beleid

HolidayPirates Messenger Service - Data Privacy Beleid

Meld je aan voor de HolidayPirates messenger Service om de beste vakantiedeals en het laatste reisnieuws te ontvangen.

Verantwoordelijke instantie

De instantie die verantwoordelijk is voor het verzamelen, verwerken en gebruiken van je persoonlijke gegevens volgens de federale gegevensbeschermingswetten

is HolidayPirates GmbH, Warschauer Platz 11-13, 10245 Berlijn, Duitsland. Als je niet akkoord gaat met het verzamelen, verwerken en gebruiken van je persoonlijke gegevens in overeenstemming met de bepalingen over gegevensbescherming in het geheel of alleen met specifieke voorwaarden, is het mogelijk om bezwaar te maken per e-mail, fax of brief naar het volgende adres:

 • HolidayPirates GmbH

 • Warschauer Platz 11-13, 10245 Berlin

 • Telefoon: +49 30 34 655 0074

 • E-mail: [email protected]

 • Web: www.holidaypirates.com

De functionaris voor gegevensbescherming van HolidayPirates GmbH kan hier worden bereikt: [email protected]

Service

De WhatsApp berichten worden verstuurd via de serviceprovider Vonage B.V.

 • Adres: Vonage B.V., Prins Bernhardplein 200, 1097 JB Amsterdam, Nederland

 • Naleving van de AVG: https://www.vonage.com/legal/privacy-policy/

 • Doel: directe communicatie en het versturen van aanbiedingen vanaf onze website. Alle gegevens worden gepseudonimiseerd: telefoonnummer, profielfoto (optioneel), voor- en achternaam (optioneel), messenger ID (automatisch), berichten of vragen naar ons gestuurd.

Door een startbericht te sturen naar HolidayPirates (hierna te noemen – Afzender) ga ik akkoord met art. 6, lid 1, punt a en art. 7 AVG dat Afzender mijn toestemming heeft om mijn persoonsgegevens te gebruiken voor directe communicatie en de benodigde gegevensverwerking, op basis van de betreffende messenger. Om deze service te gebruiken, is een bestaand messenger-account bij de betreffende provider vereist. Deze messenger-serviceprovider is:

 • Whatsapp

 • WhatsApp, Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, VS

 • Privacybeleid: https://www.whatsapp.com/legal/privacy-policy-eea

Ik erken dat de respectievelijke aanbieder persoonlijke gegevens kan ontvangen (inclusief metagegevens) die kunnen worden verwerkt op servers in landen buiten de EU (bijv. de VS) die niet hetzelfde niveau van gegevensbescherming garanderen als in de EU. Whatsapp Inc. en Facebook Inc. zijn gecertificeerd onder de Privacy Shield-overeenkomst en garanderen daarmee de naleving van de Europese voorschriften voor gegevensbescherming. Aanvullende informatie wordt beschreven in het bovenstaande privacybeleid van de respectievelijke messengers. Afzender heeft geen gedetailleerde kennis over of invloed op de respectievelijke aanbieders.

Jouw toestemming voor deze gegevensverwerking kan op elk moment worden ingetrokken door "STOP" in de respectieve messenger te sturen. Om alle gegevens die zijn opgeslagen door onze technische serviceprovider te verwijderen, stuurt u een bericht met "DELETE ALL DATA" via uw messenger. Dit kan tot 24 uur duren.

Je rechten

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je het recht om je gegevens in te zien, te corrigeren, over te dragen of te verwijderen en om bepaalde verwerkingen van je gegevens te beperken of te weigeren. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de relevante toezichthoudende autoriteit. Meer informatie over onze privacyverklaring vindt u hier: https://www.vakantiepiraten.nl/juridisch/privacyverklaring

Het gebruik van de WhatsApp-service, statistische enquêtes, analyses en het bijhouden van de registratieprocedure zullen worden uitgevoerd op basis van onze wettelijke belangen op grond van artikel 6, lid 1, punt f van de AVG en een contractverwerkingsovereenkomst op grond van artikel 28, lid 3, zin 1 van de AVG. Als je vragen hebt over ons privacybeleid, kun je ons hier bereiken:

 • HolidayPirates GmbH

 • Warschauer Platz 11-13, 10245 Berlijn

 • Telefoon: +49 30 34 655 0074

 • E-mail: [email protected]

 • Web: www.holidaypirates.com