Architecture, Building, Capital Region
Vakanties

Bijzonder in IJsland: The Northern Lights Run in Reykjavik 🌌🇮🇸

Je kan in februari meedoen aan de The Northern Lights Run in IJsland | 8-daagse reis = nu €567 p.p. incl. vluchten, verblijf, huurauto & inschrijfgeld

vanaf € 567 p.p.

Gepubliceerd door
Tigo·23-1-2023
Delen

Ahoy Piraat!

Hardlopen is niet bepaald onze hobby, maar voor dit hardloopevenement maken we graag een uitzondering! Bij de Northern Lights Run in IJsland draait het niet om winnen, maar om meedoen. Tijdens dit bijzondere evenement in Reykjavik is zijn de straten prachtig verlicht en zijn er langs de route zijn verschillende fun stations te vinden waar er DJ's, dansers, supporters en andere activiteiten op je staan te wachten.

Als je toch al van plan was om naar IJsland te gaan is dit wel een hele geschikte tijd om te gaan! Naast de Northern Lights Run kan je natuurlijk nog veel meer van het land gaan zien. In ons voorbeeld hebben we een huurauto bij de prijs inbegrepen zodat je lekker rond kan touren.

PS: in februari heb je veel kans om het noorderlicht te spotten!

Boek nu 8 dagen IJsland voor slechts €567 per persoon inclusief vluchten, verblijf, huurauto & inschrijfgeld.

Highlights

Beste locatie
Goed beoordeeld hotel
Gratis Wifi

Reisperiode

februari 2023 - februari 2023

Details

De vluchten naar IJsland zijn voordelig te boeken tussen februari en maart 2023. In ons voorbeeld vlieg je in februari vanaf Amsterdam naar Reykjavik en haal je gelijk van het vliegveld je huurauto op. Klik op de screenshots hieronder voor meer info of om te boeken!

Voorbeelddatum: 2 t/m 9 februari

Accommodatie (2 t/m 9 februari)

Huurauto (2 t/m 9 februari)

Northern Lights Run (4 februari)

Prijsberekening:

Vluchtprijs: €147

Totaalprijs huurauto: €186 | Prijs huurauto per persoon: €93

Totaalprijs accommodatie: €582 | Prijs accommodatie per persoon: €291

Inschrijfgeld: €36

Totaalprijs per persoon: €567

Vluchten

Vliegen naar IJsland kan nu voordelig tussen februari en maart 2022. In het voorbeeld vertrek je vanaf Amsterdam met Transavia. Wil je liever van een andere luchthaven vertrekken of komt de datum je niet goed uit? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Als je naar IJsland reist wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Met onze handige hotel-tool op onze website vind je eenvoudig een passend onderkomen voor jouw reis. Voer je voorkeuren in en vind jouw perfecte hotel, hostel of appartement in IJsland

Huurauto

Als je naar IJsland reist wil je natuurlijk wel alle vrijheid hebben om zoveel mogelijk van dit prachtige land te ontdekken. Met onze handige huurauto-tool op onze website vind je eenvoudig een voordelige huurauto voor jouw reis.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze, Düsseldorf, Brussel of Brussel Charleroi, dan kun je gebruik maken van Quick Parking om tijd én stress te besparen. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Andere activiteiten op IJsland

-

Impressie

Tags

Actieve vakantieAutovakantieNatuurNoorderlichtFebruariUniek