Vakanties
Ga mee op een proefvakantie naar Rhodos!
Delen
mediavault_images/576bfcea1be65150993931ew96yevz_di5i9h

12 april is er een all inclusive proefvakantie naar het Griekse Rhodos en jij kunt meedoen voor een spotprijs!

Ahoy Piraat!

De naam proefvakantie zegt je misschien wel iets. De reisorganisaties zoals TUI, Corendon en Sunweb zaten al een tijdje te babbelen met de Nederlandse overheid over iets bijzonders als een proefvakantie. We hebben het immers nodig en door te testen weet kunnen we misschien weer snel op vakantie! Je raadt het al... de kogel is door de kerk en 12 april gaat het gebeuren!

189 gelukkige mensen mogen naar Rhodos! Dat niet alleen, je verblijft in een 5*-resort op basis van all inclusive! Hier lig je onder de noemer van de wetenschap de hele dag aan het zwembad met één (of een paar) cocktailtjes. Wie had ooit gedacht dat jouw all inclusive vakantie nog eens in landsbelang zal zijn!

Details

Deze 189 gelukkige mensen zullen gedurende 8 dagen zich lekker verwennen in de Griekse zon. Zo kan je de hele dag lekker bakken en dat is eens wat anders dan je halve zondagmiddag dat ene recept bij Heel Holland Bakt proberen.

Je vliegt dus 12 april met Sunweb naar het Griekse eiland Rhodos. Gedurende deze reis verblijf je 8 dagen in een luxe resort op basis van all-inclusive. In het resort is verder alleen personeel aanwezig, er zullen geen andere gasten zijn, behalve die 188 Nederlandse vakantiegangers! Zullen ze ook kroketten hebben?

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Goed om te vermelden dat deze proefvakantie slechts €399 per persoon kost! Dat noemen wij een hele goede deal! De kosten zijn inclusief vlucht, verblijf, transfer, all-inclusive verzorging en de PCR testen. Het hele pakket dus! Dit is dus ook inclusief de testen die je van tevoren moet doen, zodat je zeker weet dat je veilig naar het resort kunt. Je verblijft dan ook niet in een gewoon hotelletje, maar in het vijfsterren hotel Mitsis Grand Beach!

Hoe kan je meedoen?

Op woensdag 24 maart om 18.00 uur wordt er op de site van Sunweb een link naar het inschrijfformulier geplaatst. Dus belangrijk is om deze site in de gaten te houden.

Dus... meld je aan voor de zonvakantie waar je ontzettend veel zin in zult hebben! Je hebt het immers verdiend! Een klein nadeel is wel dat je niet van het resort af mag gaan. Je zult het dus moeten doen met de faciliteiten van het resort.

Het 5*-Hotel Mitsis Grand Beach

Ze hebben voor deze proefvakantie ook wel een parel van een hotel uitgekozen. Je mag dan niet de zee in, maar je vindt hier twee buitenzwembaden en zelfs een binnenzwembad. Er zijn vijf restaurants aanwezig zodat je 8 dagen heerlijk zult smikkelen. Daarnaast zijn er zelfs een snackbar en een poolbar te vinden voor de nodige (alcoholische) versnaperingen. Wie had gedacht dat die cocktail bij het zwembad nog eens voor een heel goed onderzoek zal zijn? Mocht al dat vreten iets teveel worden, dan kan je ook zwemmen of tennissen.

Komen er meer van zulke proefvakanties?

Dat durven we niet te zeggen. Zoals we al aangaven zijn TUI en Corendon ook in gesprek om een proefvakantie te mogen organiseren. Als die er ook komt ben jij de eerste piraat die het weet!

Impressie

  • mediavault_images/576bfcea1be65150993931ew96yevz_di5i9h

Tags

Strandvakantie