.
Vakanties

Tropische vakantie naar Mexico voor weinig

15-daagse zonvakantie naar het paradijselijke Mexico voor €882 incl. vluchten en 4*-hotel

vanaf € 882 p.p.

Pasmaatje
Gepubliceerd door
Pasmaatje
29-4-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Je verblijft in het 4*-resort Tukan & Beach voor een spotprijs! Voor een bedrag van slechts €882 zou je denken dat je daarvoor een vakantie hebt aan de Spaanse costa, maar je hebt dus een 15-daagse vakantie in Mexico in een 4*-resort! Dat kan alleen via Prijsvrij!

Opzij, opzij, opzij! We moeten duiken, zonnen, zwemmen, vliegen, vallen en weer opstaan! Voor deze prijs moet je echt wat doorstaan, maar het wordt vooral genieten!

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

  • 🇲🇽 Spotgoedkoop naar Mexico
  • 📚 Je boekt via Prijsvrij
  • ✈️ Inclusief vluchten vanaf Amsterdam
  • ☀️ Prachtige zonvakantie
  • 📆 Te boeken voor mei t/m december
  • 🏩 Verblijf in 4*-Tukan and Beach Club
  • ⏳ 15 dagen | 12 nachten (langer mogelijk)

Reisperiode

mei 2022 - december 2022

Details

Voorbeelddatum: 16 t/m 29 september (klik op de screenshot voor meer data)

Partner Link prijsvrij_nl_packages_affiliate

Prijs = €1763 / 2 = €882 per persoon

Je verblijft in het 4*-Tukan & Beach Club

Hier kan je snorkelen, duiken en genieten van prachtige stranden. Dat niet alleen, je verblijft ook nog op een centrale locatie in één van de grootste badplaatsen van Mexico! Playa del Carmen is een heerlijke stad waar genoeg te beleven valt en als je niet genoeg aan de tempels hebt, dan duik je gewoon de zee in!

Check alle aanbiedingen:

Testen voor je vakantie

Voor sommige landen gelden op dit moment aanvullende inreismaatregelen. Vaak geldt dat je een negatief testbewijs moet kunnen laten zien. Dit kan afhankelijk van het bestemmingsland een PCR-test of een sneltest zijn. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de actuele test vereisen van het land van bestemming! Heb je een test nodig? Een testafspraak is eenvoudig gemaakt via deze link!

Reisadvies Mexico

De kleurcode van het reisadvies voor Mexico is oranje. De regels kunnen snel veranderen, zorg dat je in de dagen voor vertrek het reisadvies en de geldende maatregelen goed in de gaten blijft houden.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Partner Link

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

  • Coast, Land, Mexico
  • Building, Coast, Land
  • .

Tags

StrandvakantieSeptember