Vakanties
Herfstvakantie naar Thailand
vanaf € 738 p.p.
Delen
Jomtien Palm Beach Hotel & Resort

Superdeal Thailand: 9 dagen in de herfstvakantie voor €738, incl. vluchten en 4*-verblijf met ontbijt

Ahoy Piraat!

Wie vroeg boekt, boekt zijn vakantie goedkoop! Dat geldt vooral voor deze deal naar Thailand. Je kunt namelijk spotgoedkoop je vakantie vieren in het 4*-Jomtien Palm Beach Hotel & Resort in Pattaya.

Nu naar Thailand is een beetje lastig, maar als je nu boekt heb je een fantastische vroegboekvakantie te boeken, want zo voordelig ging je nog nooit naar Thailand! Je betaalt slechts €738 voor de herfstvakantie ​(voor zowel noord, midden als zuid). De 4*-vluchten en het ontbijt zitten ook nog eens bij deze prijs inbegrepen. De transfer is exclusief (al is dat in Thailand niet zo duur).

Details

Voorbeelddatum: 16 t/m 24 oktober (klik op de screenshots voor meer data)

Partner Link vakantiediscounter_nl_packages_affiliate

Partner Link vakantiediscounter_nl_packages_affiliate

Accommodatie

Verblijven doe je in het 4*-Jomtien Palm Beach Hotel & Resort, dat slechts van het strand gescheiden is door een enkele kustweg. De hoge 4/5 op Tripadvisor laat zien dat eerdere bezoekers hier met veel plezier hun vakantie hebben doorgebracht.

Dit resort beschikt over vele faciliteiten zoals een grote receptie, lift, sfeervolle lobby/lounge met zitjes en een bar, coffeeshop, snackbar, restaurants met Thaise en Westerse keuken, groot zwembad, poolbar, fitnessruimte, bowlingbanen, snookerruimte, gezellige pub en een tropische tuin met palmen.

Impressie

  • Jomtien Palm Beach Hotel & Resort
  • Jomtien Palm Beach Hotel & Resort
  • Jomtien Palm Beach Hotel & Resort
  • Jomtien Palm Beach Hotel & Resort

Tags

Zuidoost-AziëHerfstvakantie