VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Africa, Egypt, Hurghada
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vakanties

Hoempapa naar Hurghada

Hoempapa naar Hurghada, winterzonnetje Egypte nu €554 all inclusive 5*-resort met 13 zwembaden inclusief vluchten

vanaf € 554 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·25-1-2023
Opslaan
Delen
MaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDecJanFeb

Ahoy Piraat!

De Egyptische badplaats Hurghada heeft talrijke resorts voor een voordelige prijs. Dan is het onze taak om op zoek te gaan naar het beste resort voor een voordelige prijs. Na een lange zoektocht hebben we deze parel voor je gevonden. We hebben het over het 5*-Hawaii Caesar Palace Aqua Park. Dat klinkt wel goed toch? Wat dacht je van een temperatuurtje van 25+ graden in de winter! Je kunt hier voor €554 op basis van all inclusive verblijven!

Wij zijn verkocht! Jij ook? Dan boek je deze vakantie eenvoudig via Prijsvrij. Ze hebben de voordeligste prijs en jij zult in dit resort met 13 zwembaden een geweldige vakantie beleven! Bovendien zijn de prijzen inclusief vluchten! De goedkoopste optie is vanaf Düsseldorf, maar je vliegt ook voor een paar tientjes meer vanaf andere vliegvelden. Er is dus geen reden om niet te boeken!

Volg je ons al op Instagram? Check hier onze prachtige Instagrampagina!

Details

Voorbeelddata: 09 t/m 16 maart 2023 (klik op de screenshot voor meer data). De prijs is op basis van twee personen.

Prijs = €1107,22 / 2 personen = €553,61 per persoon

Accommodatie

Tijdens jouw vakantie verblijf je in het 5*-Hawaii Caesar Palace Aqua Park. Waarom is dit een geweldig hotel, nou niet alleen vanwege de 13 zwembaden, talrijke glijbanen, privéstrand en een ruim opgezet wellnesscentrum, maar ook vanwege de prijs! Er zijn veel faciliteiten zoals een kapper, casino en 4 barretjes voor de nodige versnaperingen.

Ook is er een minimarkt, 3 restaurants en een lobby en kun je hier veel sporten beoefenen. Bovendien heeft dit resort een privéstrand waar het hotel direct aan grenst. Je kunt heerlijk gebruik maken van de wellness. De spa met sauna, stoombad, hamam en massages zijn tegen betaling.

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via 247Parking of via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Ga je met de auto naar Schiphol, dan is 247Parking de voordeligste optie. Indien je met de auto reist naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze, Düsseldorf, Brussel of Brussel Charleroi, dan kun je gebruik maken van Quick Parking om tijd én stress te besparen. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Impressie

Tags

All InclusiveWinterzonAfrika
Een juridisch probleem melden