Africa, Beach, Boat
Vakanties

Spotgoedkoop naar Egypte

Najaarsdeal naar Hurghada Egypte! 8 dagen all inclusive in 5*-resort voor €366 met vluchten & transfers

vanaf € 366 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·14-5-2021
Delen

Ahoy Piraat!

We hebben je wat leuks te vertellen en waarschijnlijk heb je het al gezien... want die prijs is een ongekend bedrag en je mag op vakantie met één voorwaarde: je moet vooral genieten!

Deze deal kent een heerlijke voorpret, want de voorbeelddata is voor november & december. Je moet dus ook even geduld hebben, maar dan heb je een resort voor een sensationeel bedrag. Ook even belangrijk, je vliegt vanaf Amsterdam en verblijft hier 8 dagen voor maar €366!

Je verblijft dan in een weergaloos resort, namelijk 5*-Caribbean World Soma Bay, waar je ongetwijfeld een prachtige tweede zomer zult verblijven. Via de VakantieDiscounter weet je wel wat goedkoop is!

Highlights

  • ☀️ Verblijf in een all inclusive resort
  • 🙌 Te boeken voor oktober t/m maart 2022
  • 🏩 Verblijf in 5*-Caribbean World Soma Bay
  • 📚 Je boekt via De Vakantiediscounter
  • ✈️ Vluchten vanaf Amsterdam met easyJet
  • 🚗 Inclusief transfers

Details

Voorbeelddata: 30 november tot en met 02 december (klik op de screenshot voor meer data)

Je vakantie in 5*-Caribbean World Soma Bay

Dit hotel is de ideale bestemming voor families die graag willen duiken tijdens hun zonvakantie. Kinderen worden vermaakt door de miniclub en kunnen terecht in de speeltuin, kinderdisco én kinderbad. Duikers zullen veel tijd doorbrengen bij de riffen in de Rode Zee en de hele familie kan lekker zwemmen, eten en diverse sporten en spellen als beachvolleybal en waterpolo. Caribbean World Soma Bay beschikt over diverse restaurants en bars en heeft ook drie zwembaden met glijbanen!

Impressie

Tags

Strandvakantie