VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Czechia, Europe, Hlavní město Praha
Vakanties

Treinreis naar prachtige steden in Europa

Schitterende treinreis naar Praag, Wenen en Boedapest! 8-daagse belevenis in de zomervakantie incl. hotels & veel data beschikbaar

Vanaf € 804 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·9-6-2024
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

Een rondreis maken met de trein, hoe fijn is dat! Je hebt via Treinrondreis.nl een prachtige combinatiereis van de steden Wenen, Boedapest en Praag. Drie historische steden die perfect te combineren zijn in het voorjaar.

Het grote voordeel is dat je zelfs inclusief treinreis en hotelovernachtingen niet te duur uit hoeft te zijn. Bovendien zijn deze steden perfect met de trein te bezoeken en daarvoor hoef je niet eens te vliegen. Deze reis heeft veel vertrekdata en is te boeken vanaf €804 per persoon in de zomervakantie. Dan heb je een duur van 8 dagen, dat ook nog eens uitbreidbaar is met meer dagen en zelfs met meer steden.

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via Treinrondreis
Beschikbare data
Te boeken voor t/m november
Directe trein
Met de trein vanaf Nederland
Milieuvriendelijk

Impressie

Tags

TreinEco toerisme SinglereizenHerfstVoorjaarEuropaOnder de 1000 euroOnder de 2000 euroZomervakantieZomer
Een juridisch probleem melden