Impressions and Other Assets/0_zhkqkc
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vakanties

Unieke Swim up kamer op Zakynthos

Unieke Swim up kamer op Zakynthos! Complete vakantie in 5*-resort voor €1032 met vlucht, transfer & ontbijt

vanaf € 1.032 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·22-1-2023
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Hos, hos, hos! Lekker genieten doe je op Zakynthos! Deze vakantie is nu al te boeken voor volgend jaar. Voor €1032 heb je een prachtige vakantie in een luxe 5*-resort. Dat niet alleen, ook de vluchten, transfers en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen.

Maar zelfs dat is nog niet alles, want je verblijft in een echte swim up kamer. Dit houdt in dat je direct naast je kamer zo kunt plonsen in het zwembad. Zakynthos here we go! Je boekt het trouwens nu extra goedkoop via De VakantieDiscounter. Let erop dat je de Deluxe Junior Suite selecteert. Deze kamer heeft namelijk die extra swim up terras en vanaf je kamer duik je zo het zwembad in! Je kunt ook voor een suite met een privézwembad selecteren.

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

Prive zwembad
Junior Suite
Uitstekend designhotel
Goed beoordeeld hotel
Ontbijtinfo
Gym / fitness

Reisperiode

mei 2023 - oktober 2023

Details

Voorbeelddatum: 5 t/m 10 mei 2023 (klik op de screenshots voor meer data)

Prijsberekening: €2063,50 / 2 personen = €1031,75 per persoon. Let erop dat je de Deluxe Junior Suite selecteert, deze kamer heeft namelijk een Swim Up terras. Je hebt hier ook de optie om een suite met privézwembad te kiezen.

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via 247Parking of via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Ga je met de auto naar Schiphol, dan is 247Parking de voordeligste optie. Indien je met de auto reist naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze, Düsseldorf, Brussel of Brussel Charleroi, dan kun je gebruik maken van Quick Parking om tijd én stress te besparen. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Impressie

Tags

StrandvakantieLuxe reizenEuropaWellnessVoorjaarZomerMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberInclusief ontbijt