VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

European Sleeper, night train, picture from European Sleeper
Deze deal is verlopen.
Vakanties

Vanaf 25 maart met de nachttrein naar Dresden & Praag

Nu te boeken! Vanaf 25 maart kan je met de European Sleeper naar Dresden & Praag voor slechts €69 per enkele treinreis

Vanaf € 69 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·13-10-2023
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

We zijn genomineerd voor Website van het jaar 2023 en we willen heel graag winnen! Stemmen kost slechts een minuutje en je kunt prachtige prijzen winnen. Vergeet niet je stem per mail te bevestigen (check je spamfolder). Je kunt stemmen tot en met 20 oktober.

STEM OP VAKANTIEPIRATEN

Met de European Sleeper kan je verrassend voordelig met de trein naar Berlijn, maar daar komt vanaf volgend jaar een aanvulling op. De trein breidt namelijk uit. Je kunt nu ook vanaf Amsterdam of Brussel een trein boeken die helemaal door gaat naar Dresden of Praag. Zo kom je uitgerust aan in een prachtige stad. Deze route gaat rijden vanaf 25 maart 2024, maar is nu al te boeken. Je kunt namelijk 6 maanden van te voren al een ticket boeken.

Je hebt bij het boeken van je ticket de keuze uit drie opties: een zitplaats, een comfort ligplaats of een deluxe slaapplaats.

Highlights

Directe trein
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via European Sleeper
Milieuvriendelijk
Singlereis
Beschikbare data
6 maanden van tevoren te boeken

Details

Voorbeeldboeking: 25 maart 2024 - de eerste nachttrein naar Praag

Je hebt de keuze uit verschillende type coupés:

Prijs = €69 per persoon. Tegen een meerprijs kan je een bed boeken:

De European Sleeper

European Sleeper zal op 25 maart 2025 de lijn Brussel - Amsterdam - Berlijn verder uitbreiden met de steden Dresden en Praag. Hierdoor kan je met de trein in één klap door naar Praag! Tot die tijd is de trein te boeken voor de bestemming Berlijn.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Een juridisch probleem melden