VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

France, Grand place, Lille
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vakanties

Weekendje met de trein naar prachtig Lille

Naar het Franse Lille: weekendje weg met de trein inclusief 2 overnachtingen in fijn verblijf

Vanaf € 270 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·9-7-2024
Opslaan
Delen
JulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMeiJun

Ahoy Piraat!

Bij een weekendje weg denk je waarschijnlijk niet direct aan het Franse Lille. Deze schitterende stad wordt weleens overgeslagen als je denkt aan een stedentripje dicht bij huis. Echter is Lille (of ook wel Rijsel genoemd) verrassend dichtbij.

Via Treinrondreis kan je nu een weekendje weg boeken in de zomervakantie voor maar €270 en dat is inclusief twee fijne overnachtingen in een goed verblijf en een retourtje met de trein vanaf een treinstation bij jou in de buurt! Je verblijft in Hôtel Chagnot, praktisch naast het treinstation. Hoe geweldig! Boek daarom snel jouw welverdiende uitje en kies zelf wanneer je gaat. Je hebt veel data in augustus t/m november.

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via Treinrondreis
Beschikbare data
Te boeken voor t/m november
Directe trein
Met de trein vanaf Nederland of België
Milieuvriendelijk

Impressie

Tags

TreinEco toerisme SinglereizenHerfstVoorjaarOnder de 1000 euroOnder de 2000 euroZomervakantieZomer
Een juridisch probleem melden