Vakanties
Weekendje onbeperkt bier in Praag!
vanaf € 185 p.p.
Delen
mediavault_images/Screen_Shot_2021-03-02_at_17.24.55_qakmas

Probleem? Poar neem'n! Nu 3 dagen voor slechts €185 incl. vluchten, hotel, ontbijt & verblijf in exclusieve bierkamer

Ahoy Piraat!

Tsjechië staat natuurlijk bekend om goed bier en natuurlijk de prachtige hoofdstad Praag. Laten we nu precies die twee dingen combineren in een geweldige deal naar deze hoofdstad, want in het centrum van de stad vind je een hotel & brouwerij in één.

Je betaalt voor een weekendje weg in december 2021 naar Praag slechts €185! Voor dit bedrag heb je retourvluchten vanaf Amsterdam en twee overnachtingen in het 3*-U Medvidku-Brewery Hotel. Dat is nog niet alles, want dit hotel heeft een bijzondere bierkamer. Bubbel lekker in je bad met een biertap! Belangrijk detail, het bier is bij de prijs inbegrepen. Proost!

Highlights

  • 🍺 Onbeperkt bier!
  • ✈️ Vluchten vanaf Amsterdam
  • 🏨 Verblijf in de exclusieve bierkamer bij het 3*-U Medvidku-Brewery Hotel
  • 🛀 Bad met biertap
  • 🍽 Inclusief ontbijt

Details

In het voorbeeld hieronder vertrek je in december voor een weekendje genieten in dit bijzondere hotel in Praag. De vluchten in ons voorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, maar je kan natuurlijk ook zelf opzoek naar vertrek van een andere luchthaven of een andere datum. Klik op de screenshots hieronder voor meer info of om te boeken.

Vluchten: 3 t/m 5 december:

Partner Link kayak-wl-nl

Bierhotel:

Partner Link booking-com-nl

Partner Link booking-com-nl

Vluchten

Vliegen naar de Praag kan eigenlijk het hele jaar door voor een klein prijsje. In het voorbeeld vertrek je vanaf Amsterdam met EasyJet. Wil je liever van een andere luchthaven vertrekken of komt de datum je niet goed uit? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Is dit bierhotel niet geschikt voor jou? Met onze handige hotel-tool op onze website vind je eenvoudig een passend onderkomen voor jouw reis. Voer je voorkeuren in en vind jouw perfecte hotel, hostel of appartement over de hele wereld.

Parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

  • mediavault_images/Screen_Shot_2021-03-02_at_17.24.55_qakmas
  • mediavault_images/Screen_Shot_2021-03-02_at_18.03.26_z0pldj
  • mediavault_images/Screen_Shot_2021-03-02_at_18.03.34_ucikdj

Tags

EuropaGratis annulerenUniekWeekendDecemberStedentrip