VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Vliegtuig laag aan de horizon met zonsondergang
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vluchten

10 langste vluchten ter wereld

Check de top 10 langste directe vluchten ter wereld

Gepubliceerd door
Pasmaatje·4-11-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Heb je altijd al willen weten wat de langste vluchten zijn ter wereld? Nou, we hebben een lijstje gemaakt met de 10 vluchten die op dit moment het langst zijn. De langste vlucht duurt maar liefst 18.30 uur en je kunt hieronder zien welke vlucht dat zal zijn!

Sommige vluchtprijzen zullen relatief goedkoper zijn indien je een retourtje boekt. Echter willen we je vooral laten zien hoe lang de langste vluchten ter wereld zullen zijn. De meeste vluchten duren ruim 17 uur. We zullen nooit meer klagen na twee uur in het vliegtuig gezeten te hebben ;)

Details

Nummer 10: 13,593 kilometer | San Francisco (SFO) - Singapore (SIN)

Nummer 09: 13,712 kilometer | New York (JFK) - Manilla (MNL)

Nummer 08: 13,804 kilometer | Dallas (DFW) - Sydney (SYD)

Nummer 07: 13,834 kilometer | Housten (IAH) - Sydney (SYD)

Nummer 06: 14,004 kilometer | San Francisco (SFO) - Bangalore (BLR)

Nummer 05: 14,114 kilometer | Los Angeles (LAX) - Singapore (SIN)

Nummer 04: 14,200 kilometer | Auckland (AKL) - Dubai (DXB)

Nummer 03: 14,449 kilometer | Perth (PER) - Londen (LHR)

Nummer 02: 14,535 kilometer | Auckland (AKL) - Doha (DOH)

Deze vlucht is op dit moment niet operationeel door de coronacrisis, echter is deze vluchtlijn nog steeds actief, maar valt niet te boeken. We weten niet hoe lang dit nog gaat duren.

Nummer 01: 15,349 kilometer | New York (JFK) - Singapore (SIN)

Er zijn al geruchten dat Qantas vanaf 2025 een directe vlucht wil opereren van Sydney naar Londen. Deze vlucht zou de langste vlucht ter wereld moeten worden.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Een juridisch probleem melden