VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Vliegtuig laag aan de horizon met zonsondergang
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vluchten

All-you-can-fly-pass voor de VS ✈️🎟️

Dit is perfect voor iedereen die binnenkort naar de VS wil/gaat 😍 Onbeperkt vliegen vanaf $399 p.p.

Gepubliceerd door
David_Greer·6-4-2024
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraten!

Dit is geen all-you-can-eat buffet, maar een all-you-can-fly pas! Dat klinkt ons als muziek in de oren. Dus speciaal voor iedereen die tussen mei en september van plan is om in de VS op de reis te gaan, dit is een hele voordelige manier rond te reizen door de VS plus tripjes te maken naar bijvoorbeeld Mexico, Jamaica, de Dominicaanse Republiek, Guatemala of Costa Rica!

Deze speciale pas van Frontier kost $399 (exclusief belastingen en extra kosten) en is natuurlijk vooral de moeite waard als je ook van plan bent om veel te vliegen binnen de VS. Je kan met deze pas onbeperkt vliegen in de gekozen periode (mei t/m september 2024 in ons voorbeeld).

Deze pas is natuurlijk alleen geldig op Frontier vluchten.

Details

Dit is het voorbeeld van de zomerpas van Frontier, maar het is ook mogelijk om een jaar pas te kopen.

Frontier's route kaart:

Tags

ZomerZomervakantie
Een juridisch probleem melden