Atmospheric phenomenon, Bay, Beach
Vluchten

Bijzondere vluchten naar Oman

Bezoek het bijzondere Oman in het najaar voor slechts €177 retour vanaf Amsterdam

vanaf € 177 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje
18-5-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Nu je weer naar veel landen kunt reizen, wil je ook weer op zoek naar iets exclusiefs, zoals het sprookjesachtige Oman. Het verbaast je misschien, maar Oman is één van de veiligste landen in het Midden-Oosten. Het land van de dadels.

Er valt hier ontzettend veel te beleven, van het bezoeken van schildpadden in Ras al Jinz tot Wahibi Sands woestijn. Het mooie is! Voor een verblijf korter dan 14 dagen zijn Nederlanders niet visumplichtig!

Een retourtje met Pegagus vanaf Amsterdam heb je al vanaf slechts €177. Je boekt deze vluchten in het najaar, wanneer het iets minder warm is.

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Highlights

  • 📚 Je boekt vluchten & verblijf apart
  • 📆 Voor de periode november & december
  • ✈️ Vliegen naar Masqat in Oman
  • ✈️ Vluchten vanaf Amsterdam met Pegasus

Reisperiode

november 2022 - december 2022

Details

Voorbeeldvluchten: Amsterdam - Masqat (Oman) | 03 t/m 13 november

Meer vluchtdata:

Mogelijke Reisdata

Je kan het hele jaar door voordelig naar Masqat vliegen, maar vluchten zijn nu extra goedkoop in de maanden november en december. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Amsterdam, deze vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Pegasus. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

Tags

Active vacationNovemberHerfstvakantie