Azure, Beach, Boat
Vluchten

Breng een bezoekje aan de Sunshine State

Spotgoedkope Fly&Drive: 3 weken Florida voor slechts €394! Inclusief vluchten naar Miami & huurauto

vanaf € 394 p.p.

Pasmaatje
Gepubliceerd door
Pasmaatje
6-1-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Door zelf je huurauto en vluchten te regelen, kan je nu ontzettend voordelig naar Florida! Ontdek de bruisende stranden en hippe strandtentjes in Miami, de krokodillen in het moeras rond Florida Keys en beleef alle attractieparken rond Orlando tot je geen Disney nummer meer kunt aanhoren.

Je beleeft het met deze deal!

De vluchten naar Miami zijn BELACHELIJK goedkoop. Je hebt een retourtje voor slechts €256 met TAP Airlines, een goede vliegmaatschappij uit Portugal. Daarnaast heb je 3 weken een huurauto voor maar €138 p.p. (obv 4 personen) wat ook uitzonderlijk goedkoop is. Wacht dus niet langer en ontdek the Sunshine State die we zo gemist hebben!

Highlights

  • 📆 Voor de periode januari, februari & maart 2022
  • ✈️ Vluchten vanaf Amsterdam met TAP
  • 📚 Je boekt vluchten, huurauto & verblijf apart
  • ✈️ Vliegen naar Miami in Florida, VS

Details

Voorbeeldvluchten: Amsterdam - Miami | 07 t/m 27 februari 2022

Partner Link kayak_nl_flights_wl

​Voorbeeldvluchten: Amsterdam - Toronto | 16 t/m 31 maart 2022

Partner Link kayak_nl_car_wl

Prijsberekening:

Vluchtprijs: €256 per persoon
Huurauto: €552 / 4 personen = €138 per persoon
Totaalprijs: €394 per persoon

Meer vluchtdata:

Mogelijke Reisdata

Je kan het hele jaar door voordelig naar Florida vliegen, maar vluchten zijn nu extra goedkoop in de maanden januari, februari en maart. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Amsterdam, deze vluchten worden doorgaans uitgevoerd door TAP Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Testen voor je vakantie

Voor sommige landen is het op dit moment noodzakelijk aanvullende inreismaatregelen te nemen. Vaak geldt dat je een negatief testbewijs moet kunnen aantonen. Dit kan een PCR-test of een sneltest zijn. Vaak heb je de keuze uit beiden, maar gelden er verschillende eisen aan hoe oud een test mag zijn. Een testafspraak is eenvoudig gemaakt.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Partner Link

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

  • Beach, Blue, Body of water
  • Aerial photography, Apartment, Azure
  • Beach, Blue, Building
  • Architecture, Bank, Beacon
  • Fort Myers, Florida, usa
  • Architecture, Azure, Beach

Tags

Active vacationStedentripFebruariMaartApril