VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Antilles, Caribbean, Cas Abao
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vluchten

Corendon gaat zelf direct vliegen vanaf Amsterdam naar Curaçao

Corendon breidt uit en gaat direct vliegen vanaf Amsterdam naar Curaçao

Gepubliceerd door
Pasmaatje·30-5-2023
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

Corendon heeft goed nieuws. Corendon gaat uitbreiden met vluchten naar het paradijselijke Curaçao. Deze comfortabele vlucht wordt uitgevoerd in samenwerking met het Spaanse World2Fly. Bovendien gaan ze de concurrentie aan TUI fly en KLM. Corendon weet namelijk deze vluchten goedkoper aan te bieden.

Details

Corendon zal vanaf november 5x per week naar Curaçao vliegen. Zo kan je op een dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag én zondag naar het paradijselijke eiland vliegen in een comfortabel vliegtuig. Alle passagiers beschikken over een eigen tv-scherm met een ruime keuze aan films, series, muziek en games. Daarnaast zijn de meeste vluchten uitgerust met Wi-Fi service aan boord (tegen betaling).

Het grote voordeel is dat de vluchten goedkoper zullen zijn dan de huidige vluchten met KLM. Alle informatie over deze vluchten zijn hier te vinden.

Impressie

Een juridisch probleem melden