Architecture, Building, City
Vluchten

Goedkoop stedentripje Dublin

Weekendje naar het gezellige Dublin slechts €56! Inclusief vluchten & verblijf

vanaf € 56 p.p.

Pasmaatje
Gepubliceerd door
Pasmaatje
14-1-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Dublin is misschien wel de gezelligste stad van Europa. Helemaal als jij je begeeft rondom Temple Bar. Je vindt de Temple Bar als echte bar, maar het is ook een wijk vol met gezellige cafés waar jij je wel thuis zult voelen. De plek waar de vriendelijke Ieren je verwelkomen met een smaakvolle Guinness (of 2).

Het mooiste aan deze deal is, je verblijft een weekendje in deze bruisende stad voor maar €56 inclusief vluchten en verblijf. Verwacht geen overbodige luxe, maar gewoon een SPOTGOEDKOPE stedentrip.

Highlights

 • 📚 Je boekt vluchten & verblijf apart
 • 📆 Voor de periode januari t/m april 2022
 • ✈️ Vliegen naar het gezellige Dublin
 • 🇮🇪 Ontdek de hoofdstad van Ierland
 • ✈️ Vluchten vanaf Eindhoven met Ryanair
 • ⏳ 3 dagen | 2 nachten (langer mogelijk)

Reisperiode

januari 2022 - april 2022

Details

Voorbeeldvluchten: Eindhoven - Dublin | 19 t/m 21 februari 2022

Partner Link kayak_nl_flights_wl

​Voorbeeldaccommodatie: The Apache Hostel (6/10): je hebt een tweepersoonskamer met twee aparte bedden.

Partner Link kayak_nl_accommodations_wl

Prijsberekening:

Vluchtprijs: €14
Accommodatieprijs: €84 (€42 per persoon)
Totaalprijs: €56 per persoon

Meer vluchtdata:

Mogelijke Reisdata

Je kan het hele jaar door voordelig naar Dublin vliegen, maar vluchten zijn nu extra goedkoop in de maanden januari t/m april. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven, deze vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Testen voor je vakantie

Voor sommige landen is het op dit moment noodzakelijk aanvullende inreismaatregelen te nemen. Vaak geldt dat je een negatief testbewijs moet kunnen aantonen. Dit kan een PCR-test of een sneltest zijn. Vaak heb je de keuze uit beiden, maar gelden er verschillende eisen aan hoe oud een test mag zijn. Een testafspraak is eenvoudig gemaakt.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Partner Link

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

 • Arch bridge, Body of water, Bridge
 • Building, City, Dublin
 • Dublin, Dublin City, Europe
 • Architecture, Bridge, Building
 • Architecture, Building, Castle

Tags

StedentripFebruariMaartAprilJanuari