Vluchten
Goedkoopste retourvluchten naar Polen
vanaf € 17 p.p.
Delen
Building, Bus, Cable Car

Bodemprijs-vluchten naar het Poolse Katowice voor maar €17 retour in juni

Ahoy Piraat!

Wil je goedkope vliegtickets? Dan krijg je goedkope vliegtickets! Natuurlijk ontzettend voordelig, zoals je van ons gewend bent!

Vanaf Dortmund vlieg je nu voor €17 retour naar het onontdekte Katowice. Je vliegt dan met Ryanair en dan kan je voor een spotprijsje genieten van Poolse biertjes en dumplings.

Katowice ligt in het zuidwesten van Polen, dichtbij de bruisende studentenstad Krakau en voormalig concentratiekamp Auschwitz. Beide plaatsen zijn om verschillende redenen een must see in de regio. Je beleeft het met deze goedkope vluchten nu voor een bodemprijs!

Highlights

  • 📚 Je boekt vliegtickets en accommodatie apart
  • ✈️ Goedkoopste vliegtickets in juni
  • ✈️ Vliegtickets vanaf Dortmund met Ryanair
  • 🇵🇱 Ontdek het onontdekte Katowice!
  • 📆 Te boeken voor juni & juli

Details

Voorbeelddata: Dortmund - Katowice | 16 t/m 21 juni

Partner Link kayak_nl_flights_wl

Meer data:

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Katowice kan vanaf het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Dortmund, maar ook vanaf Brussel kan je voordelig vliegen. In het voorbeeld ga je van 16 t/m 21 juni. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. Er worden een aantal voorbeelddata gegeven. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

  • Impressions and Other Assets/57a1e8c9e7d0f80800868828tqp3jl_ka8yo8
  • Impressions and Other Assets/5c5463918e54c382096925bqq9zk0g_un47x0
  • Building, Bus, Cable Car

Tags

ZomerStedentrip