Vluchten
Goedkope KLM-vluchten naar Sint Petersburg
vanaf € 191 p.p.
Delen
Europe, Russia, St Petersburg

Direct vanaf Schiphol naar Sint Petersburg voor €191 retour met gratis visum in september

Ahoy Piraat!

Je kunt veel over Rusland zeggen, maar zijn een aantal plekken te vinden die je sowieso gezien moet hebben. Een ervan is de culturele hoofdstad Sint Petersburg. Naast één van wereld's grootste musea: Hermitage, vind je hier een rijkelijk aanbod aan andere musea, paleizen en historische bezienswaardigheden.

Een retourvlucht hoeft ook echt niet duur te zijn. Je vliegt comfortabel met KLM in de nazomer voor maar €191 retour! Dan heb je een direct retourtje te pakken en ben je op tijd terug voordat de winter haar intrede doet! Ohja, voor het Oblast Leningrad, waar Sint Petersburg in ligt heb je sinds oktober 2019 slechts een gratis eVisa nodig! Ontzettend voordelig dus!

Details

Voorbeeldvluchten: Amsterdam - Sint Petersburg | 08 t/m 15 september

Partner Link kayak_nl_flights_wl

Meer data:

Highlights Sint Petersburg

St. Petersburg wordt gezien als de culturele hoofdstad van het land, want hier valt genoeg te beleven! Want waar moeten we beginnen? Je hebt hier het Winterpaleis, waar de Russische keizers verbleven. Ook vind je hier de Hermitage, een groot museum dat volstaat met Russische kunst uit veel verschillende tijdperken.

Op een klein eilandje midden in de stad vind je de Petrus-en-Paulusvesting, wat ongeveer 300 jaar geleden gebouwd is. Maar dat is nog niet alles, de Kerk van de Verlosser op het Bloed vind je hier ook en het heeft wat weg van een kleinere variant van het Kremlin in Moskou. We laten aan jou over welke van de twee je mooier vindt. Je hebt hier een aantal dagen om de stad te verkennen en dat heb je hier ook wel nodig!

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Sint Petersburg kan dus voor een geweldige prijs van €191 retour vanaf Amsterdam. In het voorbeeld ga je van 8 t/m 15 september met KLM. Meer data voor dit bedrag vind je in bovenstaande tabel. Zit jouw voorkeur er toch niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden! Je boekt de vlucht en het verblijf apart.

Accommodatie

Je verblijf in Sint Petersburg kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Impressie

  • Europe, Russia, St Petersburg
  • Europe, Russia, St Petersburg
  • Europe, Russia, St Petersburg
  • Europe, Outdoors, Russia