Vluchten
Aloha, wat een goedkope vluchten!
vanaf € 329 p.p.
Delen
Surfplanken op het strand in Hawaii

ULTRA GOEDKOOP NAAR HAWAII! Boek NU je retourtje voor maar €329 p.p.

Aloha Piraten!

Je kan nu goedkoper dan ooit een retourtje boeken naar Hawaii! Want voor slechts €329 vlieg je van Brussel naar Honolulu, Hawaii! Voor dit bedrag moet je wel 2 keer overstappen (1x in Helsinki en nog een keer in Los Angeles), je moet er wat voor over hebben.

Dit is echt een extreem laag bedrag om naar deze paradijselijke eilandgroep te vliegen. Lekker helemaal naar de andere kant van de wereld voor een bodemprijsje!

Deze vluchten zijn te boeken voor begin 2022. Wees er snel bij want OP=OP!

Highlights

  • 😱 Zelden zo goedkoop!
  • ✈️ Vluchten van Brussel naar Honolulu
  • 🛫 Uitgevoerd door verschillende airlines
  • 📅 Beschikbaar vanaf begin 2022

Details

De goedkoopste vluchten naar Hawaii zijn te vinden voor begin 2022. In ons voorbeeld vertrek je eind januari en vlieg je met Finnair.

Voorbeelddatum: 25 januari t/m 8 februari

Partner Link kayak-wl-nl

Andere opties

Vliegen naar de Hawaii kan al vanaf €329. De goedkoopste data vind je vanaf begin 2022. Je vertrekt vanaf Brussel en vluchten worden uitgevoerd door verschillende maatschappijen waaronder Finnair, British Airways, American Airlines en meer. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Als je naar Hawaii gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement op Hawaii.

Huurauto

Als je naar Hawaii gaat wil je natuurlijk alle vrijheid hebben om het land te ontdekken. Met een huurauto maak je deze spectaculaire rondreis op je eigen tempo en stippel je zelf de mooiste route uit. Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte huurauto.

Parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

  • Animal, Bird, Fish
  • Aqua, Architecture, Art
  • Hawaii, North America, United States
  • California, Hawaii, Kauai

Tags

StrandvakantieError fareJanuariFebruari