Architecture, Building, City
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vluchten

Mega voordelige vluchten naar de VS

Retourtje Brussel - New York voor slechts €282 😱 Ook voordelige vluchten naar Washington & Baltimore

vanaf € 282 p.p.

Gepubliceerd door
Tigo·26-1-2023
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

We hebben een super goedkope vluchten naar de VS voor je gevonden! Voor €282 heb je een retourvlucht van Brussel naar New York met PLAY. Ook kan je voor een paar tientjes minder naar Baltimore of Washington vliegen.

Check de vluchten hieronder en boek jouw reis naar de VS!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste reisdeals in je inbox!

Highlights

Vluchten inbegrepen

Reisperiode

mei 2023 - mei 2023

Details

Voorbeeldvluchten: Brussel - New York | 25 t/m 31 mei 2023

Voorbeeldvluchten: Brussel - Baltimore | 25 t/m 31 mei 2023

Voorbeeldvluchten: Brussel - Washington | 25 t/m 31 mei 2023

Mogelijke Reisdata

Vliegen naar de VS kan natuurlijk het hele jaar, maar je kan eind mei uitzonderlijk goedkoop die kant op vliegen. Om je reis zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Brussel met PLAY, maar je kunt ook tegen een meerprijs met een andere maatschappij vliegen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via 247Parking of via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Ga je met de auto naar Schiphol, dan is 247Parking de voordeligste optie. Indien je met de auto reist naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze, Düsseldorf, Brussel of Brussel Charleroi, dan kun je gebruik maken van Quick Parking om tijd én stress te besparen. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Impressie

Tags

StedentripMei