Architecture, Building, City
Vluchten

Proef de gezelligheid in Dublin

Voor een spotprijsje naar de Ierse hoofdstad Dublin! Retourtje vanaf €28 vanaf Amsterdam of Eindhoven

vanaf € 28 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·22-9-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Wil je goedkope vliegtickets? Dan krijg je goedkope vliegtickets! Natuurlijk ontzettend voordelig, zoals je van ons gewend bent!

Vanaf Amsterdam vlieg je nu voor €28, of vanaf Eindhoven voor €33 retour naar het sfeervolle Dublin. Je vliegt dan met Ryanair en dan kan je voor een spotprijsje genieten van Guinness en vele andere soorten bier!

Dublin is misschien wel de gezelligste stad van Europa. Met talrijke barretjes in de Temple bar-wijk, misschien vind je het ook al een beetje in de naam. Ontdek de universiteit Trinity College, waar je een prachtige bibliotheek zult aantreffen, waar zelfs de films van Harry Potter is opgenomen! Voor een winderig uitje kan je terecht bij de kliffen van Howth. Dus maak er dankzij deze goedkope vliegtickets een weekendje van om nooit meer te vergeten.

Highlights

  • 📚 Je boekt vliegtickets en accommodatie apart
  • ✈️ Vliegtickets vanaf Amsterdam of Eindhoven met Ryanair
  • 🇮🇪 Ontdek de gezelligheid in de Ierse hoofdstad!
  • ✈️ Goedkoopste vliegtickets in november & december

Reisperiode

november 2022 - december 2022

Details

Voorbeelddata: Amsterdam - Dublin | 09 t/m 12 november

Meer data vanaf Amsterdam:

Voorbeelddata: Eindhoven - Dublin | 08 t/m 12 november

Meer data vanaf Eindhoven:

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Dublin kan vanaf het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Amsterdam of Eindhoven, maar ook vanaf Brussel kan je voordelig naar Dublin vliegen. In het voorbeeld ga je van 08 (EIN) of 09 (AMS) t/m 12 november, maar ook in het nieuwe jaar kan voordelig. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. Er worden een aantal voorbeelddata gegeven. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

Tags

ZomerStedentrip