Singapore
Vluchten

Retourvluchten naar Singapore

Spotgoedkope directe retourvluchten naar modern Singapore vanaf Berlijn voor €473 in 2023

vanaf € 473 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·23-11-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Singapore is toch een andere wereld. Een mix van culturen en keukens vormt dit bijzondere stadstaatje tot een gigantische metropool. Deze stad is een soort verbindingskanaal tussen het oosten en westen.

Dwaal hier een tijdje rond of verken de buurlanden met deze retourvluchten! Je hebt een retourtje voor maar €473. Deze vluchten zijn weliswaar vanaf Berlijn, maar ze zijn direct. Je hebt geen gedoe met overstappen of dergelijke, maar gewoon goedkope directe vluchten, zoals we het graag willen zien.

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Highlights

  • 📚 Je boekt vluchten & verblijf apart
  • ✈️ Vluchten vanaf Berlijn
  • ✈️ Directe vluchten met Scoot
  • 📆 Te boeken voor de periode mei t/m september 2023
  • 🇸🇬 Singapore is te bezoeken!

Reisperiode

mei 2023 - september 2023

Details

Voorbeeldvluchten: Berlijn - Singapore - 08 mei t/m 14 juni

Meer data:

Mogelijke Reisdata

Je kan het hele jaar door voordelig naar Singapore vliegen, maar vluchten zijn nu extra goedkoop voor volgend jaar. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Berlijn, maar vanaf Nederland is ook mogelijk tegen meerprijs. Deze vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Scoot. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

Tags

Actieve vakantieStedentripAugustusAprilMaartMeiSeptemberOktober