Asia, Maldives, Raa Atoll
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vluchten

Sicilië, Abu Dhabi, Malediven & Jordanië in 1 reis 😎

De bucketlist reis van je dromen | Begin dit jaar goed met deze bizar goedkope vluchten naar verschillende droombestemmingen

vanaf € 270 p.p.

Gepubliceerd door
Carlo·2-1-2023
Opslaan
Delen

⚠️Let op: combinatievluchten voor doorgewinterde reizigers ⚠️

✈️Brussel (kan ook voordelig vanaf Eindhoven)

✈️Catania (Sicilië)

✈️Abu Dhabi

✈️Malé (Malediven)

✈️Abu Dhabi

✈️Aqaba (Jordanië)

✈️Keulen

Door verschillende enkele vluchten te boeken, kan je op dit moment bizar goedkoop al deze bestemmingen bezoeken binnen een reisje!

De basis is de verbinding met Etihad van Abu Dhabi naar Malé op de Malediven, die je momenteel voor ruim onder de € 200 kunt boeken. In combinatie met andere goedkope vluchten van Wizz Air en easyJet is dit waarschijnlijk de goedkoopste manier om vanuit België of Nederland naar de Malediven te gaan en onderweg nog vele andere mooie bestemmingen te ontdekken.

Veel plezier met deze geweldige vluchtcombinatie!

Bestemming

  • Sicilië
  • Abu Dhabi
  • Malediven
  • Jordanië

Details

Brussel - Catania | 15 januari

Catania - Abu Dhabi | 21 januari

Abu Dhabi - Malé | Retourtje van 25 t/m 31 januari

Abu Dhabi - Aqaba | 4 februari

Aqaba - Keulen | 11 februari

Mogelijke Reisdata

De vluchten in deze combinatie deal zijn nu extra voordelig te boeken in januari, maar zijn ook nog heel betaalbaar in februari. Je vliegt met verschillende airlines. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te maken boek je alle vluchten apart. Liever van een andere luchthaven vertrekken of een iets andere route vliegen? Dat kan natuurlijk ook! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via 247Parking of via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Ga je met de auto naar Schiphol, dan is 247Parking de voordeligste optie. Indien je met de auto reist naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze, Düsseldorf, Brussel of Brussel Charleroi, dan kun je gebruik maken van Quick Parking om tijd én stress te besparen. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Tags

StrandvakantieStedentrip